lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Widescreen in Patched TSL...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-13-2012, 07:29 PM   #81
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Sorry about the DP, but I've just figured out that UniWS will successfully patch the fixed .exe for the Collection DVD version of KotOR 2. Unlike the Carbon version, this .exe seems to be fully patched with all of the fixes of the 1.0b update, and I can confirm that it works with a patched install from the original CDs, so it's very likely to work with the Collection DVD version as well. You'll still have to edit the .ini file and put the appropriate HUD file in the override.

Note that the Squizzy patcher won't work on this particular .exe at all.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker

Last edited by Q; 10-13-2012 at 07:38 PM.
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 10-13-2012, 11:14 PM   #82
ZimmMaster
Forumite
 
ZimmMaster's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: In a Video Game...
Posts: 672
Current Game: SWTOR
Helpful! Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by Q View Post
Sorry about the DP, but I've just figured out that UniWS will successfully patch the fixed .exe for the Collection DVD version of KotOR 2. Unlike the Carbon version, this .exe seems to be fully patched with all of the fixes of the 1.0b update, and I can confirm that it works with a patched install from the original CDs, so it's very likely to work with the Collection DVD version as well. You'll still have to edit the .ini file and put the appropriate HUD file in the override.

Note that the Squizzy patcher won't work on this particular .exe at all.
So sorry I've been out of touch with the community her. Real life interferes a lot sometimes. Anyway, I don't currently have TSL installed due to many problems with my comp that's been a real headache for the past couple months. But when I do, I now use the UniWS? Not the Squizzy one?


~ I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
ZimmMaster is offline   you may: quote & reply,
Old 10-14-2012, 04:09 PM   #83
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
That's right.

Do everything exactly as before, only with this file use UniWS to patch it instead of the Squizzy patcher.

EDIT: After more testing, I can now confirm that this new .exe will run on an Intel GPU!

EDIT #2: This new .exe should probably NOT be run in XP SP2 compatibility mode.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker

Last edited by Q; 10-15-2012 at 01:59 AM.
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2012, 08:12 PM   #84
testp
Rookie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Weirdly it wont let me run it without a DVD drive (either real or virtual). Not a huge deal but would like it to work without. Also, unless i launch the game from the actual icon first, the shortcut in my start menu wont work.
testp is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2012, 09:19 PM   #85
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
I have the icon on my desktop targeted to the swkotor2.exe directly, and that's what I always use to launch the game. That may make a difference.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > Widescreen in Patched TSL...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:32 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.