lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: My program says "E-W" instead of "CRS"
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-16-2002, 09:01 AM   #1
Matt_da_wolf
 
Join Date: Aug 2001
Location: Maryland, USA aka Sniperville x.x
Posts: 12
My program says "E-W" instead of "CRS"

For some reason, when I install the MC-90 Cruiser OPT and install all the details properly in MXVTED 3, in the game the cruser is referred to as "E-W" instead of "CRS". I've ran my XMOD aftetr a clean install. I've manually put in all of the opts after a fresh install and still the same result. Can anyone help me here?
Matt_da_wolf is offline   you may: quote & reply,
Old 06-17-2002, 02:19 AM   #2
BattleDog
Terrible in War
 
BattleDog's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 1,923
Roleplayer 
Send me the exe and *lst files in the root directory.


Fly Fast,
Shoot Straight,
Live Long!
BattleDog is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Editing Corner > My program says "E-W" instead of "CRS"

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:43 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.