lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Quick and Easy Problemos
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-19-2002, 04:54 PM   #1
Zindell
Insert Custom Title Here
 
Zindell's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Montreal, Quebec, Canada
Posts: 1,167
Quick and Easy Problemos

Yeah yeah I know this should o in the help section but i doubt it gets as much traffic as this. I'm on XP i've downloaded quick and easy and can not make it work for my sam and Max. I have VDM sound, I've tried locationg the folder in the cd drive like it asks me to. When it says it's done I go to the sam and max listing and click start. A dos screen flashes for a fraction of a second then nothing happens. So i try to run the game from the CD. It works but still no sound.

What am I doing wrong.
Zindell is offline   you may: quote & reply,
Old 06-20-2002, 10:23 AM   #2
sheaday6
Old Kentucky Shark
 
sheaday6's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Circle 8, Round 1 (don't ask)
Posts: 1,119
when the dos prompt screen flashes for a millisecond, it usually helps if you open the dos prompt from the accessories menu and then drag the program into it. It probably still won't work, but you can see the error message it leaves to help solve your problem.
sheaday6 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-21-2002, 01:20 PM   #3
Zindell
Insert Custom Title Here
 
Zindell's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Montreal, Quebec, Canada
Posts: 1,167
It just says can not execute C:\Quick And Easy\SAMNNMAX\SAMNMAX.EXE

im at a real loss.


I will not fear, fear is the mind killer.
Zindell is offline   you may: quote & reply,
Old 06-25-2002, 12:41 PM   #4
YTtheMighty
 
YTtheMighty's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: On a couch in front of a Computer
Posts: 122
go to a local computer store and ask for a 557, ok that is code, the guy will know what you are looking for, go to the back room and give you a pile of dust, in this dust you will find a complete 486dx system with a whoping 8mb of RAM and a clock speed of about 66MHz, it will alredy have a 700Mb HD with Dos6.0 on it and a SoundBlaster16 ISA card and of course a 2 MB video card that was at one time a coaster, and a ultra fast 1x CD-Rom drive... good luck...


"Some people think outside the box, I didn't even know there was a box!"
YTtheMighty is offline   you may: quote & reply,
Old 06-25-2002, 07:39 PM   #5
Zindell
Insert Custom Title Here
 
Zindell's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Montreal, Quebec, Canada
Posts: 1,167
haha, Well I did that it cost me a whole penny!!!

nah i'm kidding... I won't bother then. I mean I just had the urge to replay Sam and max for a good laugh. Guess I'll have to find other means of entertaining myself. Twidling my thumbs got boring after 72 hours.


I will not fear, fear is the mind killer.
Zindell is offline   you may: quote & reply,
Old 06-26-2002, 12:57 AM   #6
YTtheMighty
 
YTtheMighty's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: On a couch in front of a Computer
Posts: 122
dont give up, try the fix over at snuckeys, it worked for me... it has pictures and everything, Here it is... you may just want to burn XP and get 98 again...


"Some people think outside the box, I didn't even know there was a box!"
YTtheMighty is offline   you may: quote & reply,
Old 06-26-2002, 09:56 PM   #7
Zindell
Insert Custom Title Here
 
Zindell's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Montreal, Quebec, Canada
Posts: 1,167
I don't know if that qualifies for XP but i'll give it a shot.


I will not fear, fear is the mind killer.
Zindell is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 09:41 AM   #8
bgbennyboy
Festively Plump
 
bgbennyboy's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Feb 2002
Location: England
Posts: 2,000
LFN Staff Member 
Quote:
Yeah yeah I know this should o in the help section but i doubt it gets as much traffic as this
If you have a Q+E problem you really are better posting in the mojo help forum, since thats the one I look at on a day to day basis, I hardly ever look at this forum.

Zindell, youve done the S+M filecopy, make sure that Q+E and vdmsound are installed on the same drive. Q+E doesnt ru nthe game off cd, its runs it off hd (its the only way to get it working properly).

If you still have problems, try and run sam and max then paste the contents of q+e.bat here.

Also try doing the SnM filecopy in Q+E again

bgbennyboy is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Sam And Max.Net > Sam & Max Craziness > Hints, Tips & Troubleshooting > Quick and Easy Problemos

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:39 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.