lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Trouble fooling GTKRadiant.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-08-2003, 01:07 AM   #1
Dart Zaidyer
 
Dart Zaidyer's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Where things are
Posts: 26
Trouble fooling GTKRadiant.

Ok, here's the thing: I've been attempting to get GTKRadiant to edit Jedi Academy by using the new NPC def files and textures. When I go to point GTK in the right directory, it loads up and stops, saying that essential textures are missing.

Now, I've checked for myself, and these textures do exist. It's just that they're in png format rather than jpg or tga.

This is GTKRadiant 1.3.11 by the way, but I've heard there are newer unsupported betas floating around somewhere. (presumably with png support for textures.)

This is really my only stumbling block, seeing as how I can compile a map into JA and it will run just fine. (Sans any textures that weren't carried over from JO.)

Any advice?


~Dart Zaidyer

Just takin' care of business.
Dart Zaidyer is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2003, 10:37 AM   #2
GothiX
Ocean Soul
 
GothiX's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Just a journey away
Posts: 1,906
Convert the textures to JPG.


GothiX is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2003, 12:35 PM   #3
WadeV1589
Veteran
 
WadeV1589's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Leeds, UK
Posts: 952
http://zerowing.idsoftware.com/BT - That's the site of the unofficial beta if you want to just skip tricking radiant and use one that is designed for JA.


StargateMods.com - collaborating all the Stargate mods out there.

SG4RealJA - get a bit of SG realism!
SGEgyptJA - flying and dialing a gate only to be killed by it!
WadeV1589 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2003, 04:55 PM   #4
Dart Zaidyer
 
Dart Zaidyer's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Where things are
Posts: 26
That's nice, but I don't want to have to get BitTorrent or something like that in order to get it from there.


~Dart Zaidyer

Just takin' care of business.
Dart Zaidyer is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2003, 06:05 PM   #5
WadeV1589
Veteran
 
WadeV1589's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Leeds, UK
Posts: 952
Got a problem with BT, huh, do ya, punk?

Had to do that But really...what's wrong with BT? Small dload, helps you get files such as GTK...


StargateMods.com - collaborating all the Stargate mods out there.

SG4RealJA - get a bit of SG realism!
SGEgyptJA - flying and dialing a gate only to be killed by it!
WadeV1589 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > Trouble fooling GTKRadiant.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:01 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.