lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: need help with music
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-09-2003, 02:12 PM   #1
DarthStorm
Rookie
 
DarthStorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Holland
Posts: 18
need help with music

Eh guys,

It seems this aint working..

World spawn


music


I did it as I always do but no good it just wont play my music..


I can give ya all an sample .mao file if nessesary

Storm
DarthStorm is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2003, 03:10 PM   #2
WadeV1589
Veteran
 
WadeV1589's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Leeds, UK
Posts: 952
16-bit, Stereo, 44kHz it has to be, also make sure it's loud enough and check the console after loading the map to see if it isn't giving any red evil text saying there is a problem loading it.


StargateMods.com - collaborating all the Stargate mods out there.

SG4RealJA - get a bit of SG realism!
SGEgyptJA - flying and dialing a gate only to be killed by it!
WadeV1589 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2003, 08:37 PM   #3
Business_Eskimo
 
Business_Eskimo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Location: Location: Location: Location: Location: Location:
Posts: 211
Also, make sure it is an .mp3 or .wav file. Otherwise, it cannot be played.


Reviewer at Map-Review
Business_Eskimo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2003, 08:50 PM   #4
RalKon
 
RalKon's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 85
I have also noticed that my MP3's will not play in JA unless they are converted from stereo to mono.... strange as this may be, its how I fixed the music in my duel rooms
RalKon is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2003, 08:54 PM   #5
WadeV1589
Veteran
 
WadeV1589's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Leeds, UK
Posts: 952
Stereo MP3's will work fine if they're used for the worldspawn music command, but they won't work for anything else such as target_speakers, efx files or player talk.


StargateMods.com - collaborating all the Stargate mods out there.

SG4RealJA - get a bit of SG realism!
SGEgyptJA - flying and dialing a gate only to be killed by it!
WadeV1589 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2003, 08:57 PM   #6
RalKon
 
RalKon's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 85
oh yeah, sorry, forgot to mention that.... I am using target speakers for all of my music. So yes, if you use a MP3 in a target speaker, it needs to be mono... Also make sure that you dont use the "looped on" option in your target speaker if you use a MP3
RalKon is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > need help with music

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:44 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.