lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Kyle instead of my model
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-03-2003, 04:19 AM   #1
alaris
 
alaris's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: phx, az
Posts: 183
Kyle instead of my model

Hey,

I'm trying to get a new model in both Jedi Outcast and Academy. I've gotten a custom player model into Outcast before, but this time I see Kyle shows up instead of my model. The icon is there for my model when I choose it in MP.

I know there are a few things that can cause this like the paths being incorrect in the .skin file. I've triple-checked the skin file, so I'm pretty sure that isn't it.

I thought it was due to my model being over 3200 polies, but when I took it down to 2700, same thing. I thought it could be the format of jpg files, but that wasn't it either. I know how to make pk3's, so that isn't it either. I thought maybe I didn't weight all the vertices, but I tried weighting all of them to the pelvis bone--no dice.

My model shows up fine in Modview. I've double-checked all the names of the parts.

When I try to load the model from the console, I get an error message:

R_LoadMDXM: missing animation file models/_humanoid/_humanoid for mesh model.glm


"Help you I can, yes. Hmmmm!"
alaris is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2003, 05:21 AM   #2
alaris
 
alaris's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: phx, az
Posts: 183
nm,

I just had to check my paths in assimilate =\


"Help you I can, yes. Hmmmm!"
alaris is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2004, 09:29 PM   #3
90SK
Universal Figment
 
90SK's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Somewhere...
Posts: 4,383
Current Game: Tetris
soooooooo, you got it working?

90SK is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Modeling > Kyle instead of my model

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:31 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.