lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Trouble whit Zone.com
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-25-2004, 05:05 PM   #1
Zebes
Lurker
 
Zebes's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Defuniak Springs Florida
Posts: 6
Exclamation Trouble whit Zone.com

When ever I try to play on Zone, I get a message saying that Zone doesn't detect the game on my hard drive. I've reinstalled about 5 times, updated the game and still no luck. I asked some of the players on Zone about this message I was getting, and they said some thing about the registry. If the game is not correctly update the registry during installation, is it possible to manually input the necessary registry entries to play on Zone.com?
Zebes is offline   you may: quote & reply,
Old 12-16-2004, 10:41 AM   #2
Zebes
Lurker
 
Zebes's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Defuniak Springs Florida
Posts: 6
WOW! Not a single reply? Guess it's not possible. But thats OK, I've resolved my Zone.com issue.
Zebes is offline   you may: quote & reply,
Old 12-26-2004, 12:40 PM   #3
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
you will need to completely remove the game from yr pc.

to do this, uninstall as normal. then download regedit from www.downloads.com this will remove the unwanted files.

The re-install

Download the patch as normal. Start the game..exit, then go to the zone. If you have SAGA, you wont need the patch.

DMUK
  you may: quote & reply,
Old 12-26-2004, 02:24 PM   #4
Zebes
Lurker
 
Zebes's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Defuniak Springs Florida
Posts: 6
I've fix my previous problems with Zone, now I got new issues too work out. Like the "Fail establish connection too Zone sever" error I was only able to play two games of 'Clone Campaigns' on Zone when I suddenly started to get that error message. Now I cannot enter any CD-ROM room game, I've tired them all. I've been allover MSN's help/trouble shooting guides and even
formated my hard-drive and reinstalled everything. Nothing has helped! I'm running 'Saga' on WIN98SE. If you guys have any info that could help me, please let me know!
Zebes is offline   you may: quote & reply,
Old 01-01-2005, 01:45 AM   #5
Zebes
Lurker
 
Zebes's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Defuniak Springs Florida
Posts: 6
OMFG! I finally got in!

I guess my problem was that I wasn't logging onto Zone.com the right way. I was doing it by logging into my Hotmail account, then closing IE and launching Zone.com from the game. When Zone.com loaded I would always see "Hello CDP5280, you are among XX,XXX players.". I thought I was logged onto Zone.com, but I guess that wasn't so. So, I clicked the "Sign Out" button at the top of the page, after the page loaded I click on the "Sign In" button and logged back onto Zone.com. Then I finally got into a room! Now after this little discovery, I can play Clone Campaigns and AOE The Conquerors on Zone.com. I hope this is of some help to others.
Zebes is offline   you may: quote & reply,
Old 01-01-2005, 04:15 PM   #6
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
Wonderful stuff.

Thanks for posting back. Make sure you pay us a visit to play our games every Sunday

DMUK
  you may: quote & reply,
Old 04-24-2005, 06:04 PM   #7
rolexdude
Lurker
 
rolexdude's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
im having the same problem Zebes had in the beginning, except it is ONLY for CC. it detects normal swgb. i look at that link you gave me and i do not find regedit.

help?


i have a rolex!
rolexdude is offline   you may: quote & reply,
Old 11-21-2009, 08:34 PM   #8
no1
Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Location: http://www.youtube.com/mandai2
Posts: 116
Zone is dead. Why download regedit from there when it comes installed in Windows by default?

Last edited by no1; 11-21-2009 at 09:12 PM.
no1 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > Community > GalacticBattles.com > Information Center > Tech Troubles > Trouble whit Zone.com

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:10 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.