lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Skinning question
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-23-2005, 12:07 AM   #1
DarthJMG2003
 
DarthJMG2003's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 41
Skinning question

Hi!, i have a little problem with my skin that ive done, when i play with my skin everything is fine, but when i try to play with the bot that has this skin, the skin not appear, the bot seems like grey with white, instead of my skin, even the icon_default doesnt appear; what is my mistake?

I put every file needed in pk3, but it doesnt work.
DarthJMG2003 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2005, 10:32 PM   #2
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
Double Check your bot file.
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Skinning > Skinning question

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:27 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.