lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: AVol's Darth Vader
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-06-2005, 06:40 PM   #1
AVol
Lurker
 
AVol's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 8
[TSL] AVol's Darth Vader

AVol's Character: Darth Vader (ver. 0.92.36 beta)
For KotOR II: TSL by: AVol

Authors name:
AVol


Authors Contact:
Show spoiler



Mod Name:
"Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords" Character: Darth Vader

Description:
This modification allows to play as Darth Vader.
Or equip to your character Darth Vader's Armor.
For this purpose:
Using the "giveitem" cheat command (Optional!)
To enable cheats, in your game directory edit swkotor.ini and under [Game Options] add EnableCheats=1. Start the game then when playing press ' to bring down the console prompt, which is not visible.
At the console prompt, type "giveitem avol_arm_vader" to add the Darth Vader's Armor suit to the inventory. These can then be equiped by the player with the appropriate feats from the inventory screen.

It is beta-version! Some problems with animation!
You can use only one one-handed lightsaber!
Game can be crash when you select your character!

New in ver.0.92.36:
+ The problem with a leg getting out through a cape at run is corrected
+ Some changes in model
+ Some changes in a texture
- Animation is in development
- Problems at a choice of the character are not corrected

At creation of a head used parts from model of a helmet from the mod "Vader's Helmet" by GSCCC.


Installation:
Run "Install AVol's Char Darth Vader.exe" and follow instructions. At inquiry, select yours installation folder (NOT "Override"!!!). The default path is: "C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2".

Uninstall:
Copy all files from your BackUp folder (created during installation) (Default: "C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2\ BackUp_AVol_Vader_<yyyy-mm-dd>") in your game folder (Default: "C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2 ").


Download: http://www.pcgamemods.com/mod/15968.html
Direct Download: http://ds1.pcgamemods.com/core/15968...der_092.36.ZIP

Alternate DL: (Stable for now); http://files.filefront.com/avol+vade.../fileinfo.html

Last edited by RedHawke; 01-16-2009 at 02:43 AM.
AVol is offline   you may: quote & reply,
Old 10-07-2005, 10:12 AM   #2
RevanJedi
Lurker
 
RevanJedi's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1
does it move now???
RevanJedi is offline   you may: quote & reply,
Old 10-07-2005, 04:10 PM   #3
Darth InSidious
A handful of dust.
 
Darth InSidious's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: The Eleven-Day Empire
Posts: 5,764
Current Game: KotOR II
O. M. G.
That is amazing!



Works-In-Progress
~
Mods Released
~
Quid existis in desertum videre?
Darth InSidious is offline   you may: quote & reply,
Old 10-07-2005, 06:24 PM   #4
The_Maker
Veteran
 
The_Maker's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 966
o_0

Holy...

Either you are an Obsidian X-Employee or one heckuva modder

Very nice work as usual avol


The_Maker is offline   you may: quote & reply,
Old 10-07-2005, 08:00 PM   #5
cblodgett
Lurker
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
this mod does not work

I tried out this mod a couple days ago (may have been a previous version) and it doesn't seem to work at all.

The auto-install does not complete correctly. It seems to skip the section where it's supposed to create backups.

If you try to select vader as the PC (new character creation) you get a blank head model (invisible or headless) and when you load the game past the prolog (I.E. where you emerge from the kolto tank) the game freezes at the black screen, though the game music continues to play the game will not load. If you try to equip the vader armor on an already made character you can put the armor on but you can not move, you can stand there and flourish your saber (realy cool flourish though) but when you try to move you just "run in place" and dont go anywhere.

The "Holowan plugin (TSL)" has a version of this armor that is usable though it splits the armor in seperate robes and helmet. Unfortunatly the helmet model in this version is set to far forward and the back of the PC head protrudes through the back of the helmet. This may not be as ovious if you use a PC with black hair but for a bald or light hair colored PC this is painfully obvious.

Thanks for your time and i sincerly hope these errors can be corrected as this would be one hell of a mod if it worked as it should.

PS. tried this one out seems to be a new version. got past character creation and into the game. past where i previously mentioned teh freeze-up. Character creation is still headless though you do get the vader prtrait. aside from that minor asthetic gripe this mod seems to mork much beter than the previous version.

Last edited by cblodgett; 10-07-2005 at 08:13 PM. Reason: tried new version
cblodgett is offline   you may: quote & reply,
Old 10-07-2005, 10:15 PM   #6
AVol
Lurker
 
AVol's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 8
Quote:
The auto-install does not complete correctly. It seems to skip the section where it's supposed to create backups.
In the new version of it is not present? At me in old and new version installation always passed normally.

Quote:
If you try to select vader as the PC (new character creation) you get a blank head model (invisible or headless) and when you load the game past the prolog (I.E. where you emerge from the kolto tank) the game freezes at the black screen, though the game music continues to play the game will not load. If you try to equip the vader armor on an already made character you can put the armor on but you can not move, you can stand there and flourish your saber (realy cool flourish though) but when you try to move you just "run in place" and dont go anywhere.
It almost completely is corrected. Blank-head model of that in my model a body and a head - a single whole.
If at a choice of the character it is visible not blank-head model, that, at opening a window of a choice of character, game takes off In other cases all works.

Quote:
The "Holowan plugin (TSL)" has a version of this armor that is usable though it splits the armor in seperate robes and helmet. Unfortunatly the helmet model in this version is set to far forward and the back of the PC head protrudes through the back of the helmet. This may not be as ovious if you use a PC with black hair but for a bald or light hair colored PC this is painfully obvious.
???
AVol is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2005, 12:45 AM   #7
Archangel WT
Rookie
 
Archangel WT's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Odessa, Ukraine...
Posts: 18
Thumbs up

Meow! The mod is really cool, but there are few questions, that bother me:

1 - Am I glitching, or there are really all FEAT animations but no default ATTACK one? =(
2 - Why Lord Vader has the skirt under his coat? =/ Does'nt he got just NORMAL pants?
3 - When you will release the new version?

And, I think, that the mod should come with a custom saber and some all-new Force Choke, that will be MUCH more powerful, that the game's default, and even maybe Crush...

P.S. I think, that your FEAT/FLUORISH anims need a little slow-down...
Archangel WT is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2005, 01:18 AM   #8
TreeX
Rookie
 
TreeX's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Cardboard Box under ze Harbour Bridge -_-
Posts: 200
Quote:
Originally Posted by Archangel WT
Meow! The mod is really cool, but there are few questions, that bother me:

1 - Am I glitching, or there are really all FEAT animations but no default ATTACK one? =(
2 - Why Lord Vader has the skirt under his coat? =/ Does'nt he got just NORMAL pants?
3 - When you will release the new version?

And, I think, that the mod should come with a custom saber and some all-new Force Choke, that will be MUCH more powerful, that the game's default, and even maybe Crush...

P.S. I think, that your FEAT/FLUORISH anims need a little slow-down...
O_o His flourish is just the one Malak uses in K1, you cant expect everything to be correct about the character afterall he basically retextured the whole thing, and there is a 'normal attack' animation but only for Humanoids as the Malak/Nihilus Template wasn't made to fight things like Mining Droids and Bomas. I think I know what I'm talking about. O_O



Sanity is for the weak...
Let the madness consume you...
TreeX is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2005, 07:56 AM   #9
Archangel WT
Rookie
 
Archangel WT's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Odessa, Ukraine...
Posts: 18
I thought, that fighting droids/bomas uses the same anim, that is for ranged opponents... =/ The default one. While Malak was spotted only in fighting with dueling anims... (Which I can not say about Nihilus, who must've been able to attack Mandalore directly.. Or am I mistaken? Either way, the anims for melee duel fight and ranged opponents are different )

And, BTW, the model was custom created? I haven't seen any thing, that could be retextured for Vader... =/ Anyways, it is possible to change it a little near the legs to make him look more realistic...

His electronics texture on chest needs a little alteration too... The coat and helm are looking O.K., and I hope, no one will complain about DS/LS transition, 'but it can be done by making a default Anakin character (I think, that there are few average at pcgamemods, and it will cause no problems with a animation at the start of the game) and at the second transition just make him permanently equip such armor by Canderous-kind-of script... This would be GREAT, but it needs lot of work, will broke other characters and it's just an idea - nothing more. =|

And I just say, that this mod release is VERY GOOD for BETA! About the sabers - I think, that is better to forbid him using a offhand AT ALL, like Kreia. Lord Vader will look ugly with dual or two lightsabers EVEN if someone will supply the anims! And there's definetly must be his own lightsaber with enchanced stats...

P.S. Does anyone have high-polygon Vader's saber model? I surfed the net, but high-poly saber hilts were only for the 1-st KOTOR Obi and Qui...
And I just can't made one by myself due to the lack of resources and 3D modelling skillZ.

Please correct if mistaken in anything... I'm not such a skilled moder for KOTOR... Still I love this game. =)
Archangel WT is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2005, 02:22 PM   #10
Naga Sadow
Rookie
 
Naga Sadow's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Star Forge
Posts: 29
I think that Darth Vader is good
Naga Sadow is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2005, 02:52 PM   #11
Darth InSidious
A handful of dust.
 
Darth InSidious's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: The Eleven-Day Empire
Posts: 5,764
Current Game: KotOR II
Archangel - adding animations to KotOR or KotOR II is impossible



Works-In-Progress
~
Mods Released
~
Quid existis in desertum videre?
Darth InSidious is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2005, 04:42 PM   #12
TreeX
Rookie
 
TreeX's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Cardboard Box under ze Harbour Bridge -_-
Posts: 200
Quote:
Originally Posted by Darth InSidious
Archangel - adding animations to KotOR or KotOR II is impossible

O_O you tell that to stoffe's backflip



Sanity is for the weak...
Let the madness consume you...
TreeX is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2005, 06:05 PM   #13
Darth InSidious
A handful of dust.
 
Darth InSidious's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: The Eleven-Day Empire
Posts: 5,764
Current Game: KotOR II
the whu? Last time I checked it was imposs, anyhow. Difficult t odo, certainly...



Works-In-Progress
~
Mods Released
~
Quid existis in desertum videre?
Darth InSidious is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2005, 08:54 PM   #14
BlazeHoliday
Rookie
 
BlazeHoliday's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ohio, USA
Posts: 57
can we get a pic of this mod?
BlazeHoliday is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2005, 08:59 PM   #15
BlazeHoliday
Rookie
 
BlazeHoliday's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ohio, USA
Posts: 57
nevermind, lol hit the link and seen the pics... wow, just wow, amazing graphics.
BlazeHoliday is offline   you may: quote & reply,
Old 10-16-2005, 01:56 AM   #16
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Quote:
Originally Posted by TreeX
O_O you tell that to stoffe's backflip
Er... TreeX... That backflip animation comes with the game, it is just unused, stoffe didn't create it...


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 10-16-2005, 06:18 AM   #17
TreeX
Rookie
 
TreeX's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Cardboard Box under ze Harbour Bridge -_-
Posts: 200
Doh! /me bashes head against wall

there goes my aspirations of animations @_@



Sanity is for the weak...
Let the madness consume you...
TreeX is offline   you may: quote & reply,
Old 10-16-2005, 08:16 AM   #18
Archangel WT
Rookie
 
Archangel WT's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Odessa, Ukraine...
Posts: 18
Sooo, if U can't add an anim, is it possible to just link NORMAL chara's anims to Vader? =/

And I think the author knows, what he's saying, "animation is in development". Surely he will do something... At least, TRY. =|

P.S. Here are the links to other Lord Vader stuff for The Sith Lords:

http://www.pcgamemods.com/mod/13357.html - For sound

http://www.pcgamemods.com/mod/13272.html - The lightsaber... As I said before, it's the most-poly model, that I found...

P.P.S. And what about the Mandalore's armor and Kreia's Offhand scripts? Can they be rigged to this model in game to forbid him using the offhand and to remove armor/helmet?
Archangel WT is offline   you may: quote & reply,
Old 10-16-2005, 08:18 AM   #19
Archangel WT
Rookie
 
Archangel WT's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Odessa, Ukraine...
Posts: 18
AVol, reply, pliZ, when the new version will be released? 8)
Archangel WT is offline   you may: quote & reply,
Old 10-16-2005, 11:38 PM   #20
kdsphantom
Rookie
 
kdsphantom's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: on a planet far far away
Posts: 104
I just downloaded this and cant wait to try it )
Avol this looks so nice and cant believe your not finished ) just drooling to think what your finished version will be, but aye well done )
kdsphantom

Edit: Ohh, i just loaded this up, at the char screen ya there was no head but that was okies the game loaded up fine fer me, But ohh man that looks soo cool, so im off to find some jedi heh.

Last edited by kdsphantom; 10-17-2005 at 12:31 AM.
kdsphantom is offline   you may: quote & reply,
Old 10-17-2005, 02:05 AM   #21
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Quote:
Originally Posted by Archangel WT
Sooo, if U can't add an anim, is it possible to just link NORMAL chara's anims to Vader? =/
Not at this time... though things might change pending a model animation breakthrough.

Quote:
Originally Posted by Archangel WT
And I think the author knows, what he's saying, "animation is in development". Surely he will do something... At least, TRY. =|
Well this can mean a lot of things, but importing or creating new animations is a big hurdle for us, and currently impossible, so I really have no-idea what AVol means by this. But it sounds promising.

Just an FYI, we have no official support from either LA, Bioware, or Obsidian Ent. so all of our tools have to be made from scratch, and every file format has to be figured out by us, and the model format is one of these hurdles. Example: The Darth Revan Models and their non-animated cape, getting that cape to be animated is one of our longest desired but impossible to do mods.


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 10-17-2005, 09:34 PM   #22
AVol
Lurker
 
AVol's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by Archangel WT
2 - Why Lord Vader has the skirt under his coat? =/ Does'nt he got just NORMAL pants?
Look the movie...
Quote:
Originally Posted by Archangel WT
His electronics texture on chest needs a little alteration too... The coat and helm are looking O.K., and I hope, no one will complain about DS/LS transition, 'but it can be done by making a default Anakin character (I think, that there are few average at pcgamemods, and it will cause no problems with a animation at the start of the game) and at the second transition just make him permanently equip such armor by Canderous-kind-of script... This would be GREAT, but it needs lot of work, will broke other characters and it's just an idea - nothing more. =|
Good idea - I shall try to make...
Quote:
Originally Posted by Darth InSidious
adding animations to KotOR or KotOR II is impossible
I can use Hex-Editor... I try to create chains of animations through supermodel...
Quote:
Originally Posted by Archangel WT
AVol, reply, pliZ, when the new version will be released? 8)
Heh... I am enough occupied recently, therefore it is difficult for me to tell...
AVol is offline   you may: quote & reply,
Old 10-18-2005, 08:30 PM   #23
The Doctor
Retired
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,413
Current Game: Skyrim
Forum Veteran 
AVol, you are a God. You've done some amazing skins, this definately being one of your best. Keep'em coming!
The Doctor is offline   you may: quote & reply,
Old 10-18-2005, 09:23 PM   #24
Earthjedi
Lurker
 
Earthjedi's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: > Security Clearence Needed
Posts: 2
Great Mod.
Earthjedi is offline   you may: quote & reply,
Old 10-21-2005, 03:07 PM   #25
Archangel WT
Rookie
 
Archangel WT's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Odessa, Ukraine...
Posts: 18
2 AVol: He has not "skirt", but the small thing, that DOES NOT cover front of his legs, I mean, it is smaller... I little misspelled at first... :/

2 RedHawke: I know all about modders' troubles, 'coz i've got some me-self, when was modding other games, still, I'm nope in scripting, and they were unsignificant.

KOTOR got some troubles, 'coz the game was designed for X-box (those damn Microsofters!) and even not includes a visible console... :/ But sure it is easier to mod, that, for example, Fallout! =)

2 All: Guys, I've got trouble with game - it hangs on Visas Vision cutscene, could anyone tell me, why it can be? =/ My game is full up in modules, but the .2da files not conflict, and where can I download a game-editor? PliZ post a link... 8)
Archangel WT is offline   you may: quote & reply,
Old 10-24-2005, 01:19 AM   #26
Mono_Giganto
Giant Monkey of Doom™
 
Mono_Giganto's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Florida
Posts: 2,478
Current Game: Baldur's Gate EE
Veteran Modder Helpful! 
Quote:
Originally Posted by RedHawke
Not at this time... though things might change pending a model animation breakthrough.
Well, from my point of view, to get a body with the Malak animations to have normal animations would just require weighting the mesh in question to the normal skeleton (Only Enlarged) instead of Malak's. Not too fun a job. Weighting sucks. Chances of getting it to export and retain those animations are low to none, but not many people have the time on their hands to try, nor could I blame them.

Quote:
Originally Posted by RedHawke
Example: The Darth Revan Models and their non-animated cape, getting that cape to be animated is one of our longest desired but impossible to do mods.
Maybe not impossible, might be able to fake it with some clever weighting, just, who would do it? Not many modellers here with knowledge of weighting.




Mono_Giganto is offline   you may: quote & reply,
Old 10-27-2005, 01:46 PM   #27
Kainzorus Prime
My vision is augmented
 
Kainzorus Prime's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Top of the food chain.
Posts: 1,202
Current Game: Deus Ex series
Contest winner - Modding 
it is great indeed but i have to ask the stupid questions:

Can it be used In K1 aswell? (Hence some files from K1 are compatibile with TSL and vice versa)

Are you planning doing K1 version?
Kainzorus Prime is offline   you may: quote & reply,
Old 11-04-2005, 05:46 PM   #28
The Doctor
Retired
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,413
Current Game: Skyrim
Forum Veteran 
I don't think it can be used in K1. I could be wrong, though.
The Doctor is offline   you may: quote & reply,
Old 11-04-2005, 10:12 PM   #29
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Quote:
Originally Posted by The Doctor
I don't think it can be used in K1. I could be wrong, though.
You aren't Doc! The model formats are different between the 2 games.


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 11-11-2005, 03:50 AM   #30
Darth_Pegasus
Rookie
 
Darth_Pegasus's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by Archangel WT
DS/LS transition, 'but it can be done by making a default Anakin character (I think, that there are few average at pcgamemods, and it will cause no problems with a animation at the start of the game) and at the second transition just make him permanently equip such armor by Canderous-kind-of script... This would be GREAT, but it needs lot of work, will broke other characters and it's just an idea - nothing more. =|
i like that idea...lol make a ep 3 anakin for the first ds transition and a normal one for the neutral...hmm...also there are no LS transitions :P just neutral.
Darth_Pegasus is offline   you may: quote & reply,
Old 11-11-2005, 03:31 PM   #31
Darth_Pegasus
Rookie
 
Darth_Pegasus's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 32
sorry about this double post...but...when i try to start a game as vader(selecting the guy in new game mode) when i go to portrait....cant skip that...it just closes...any ideas on what to do?
Darth_Pegasus is offline   you may: quote & reply,
Old 11-11-2005, 04:10 PM   #32
Mono_Giganto
Giant Monkey of Doom™
 
Mono_Giganto's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Florida
Posts: 2,478
Current Game: Baldur's Gate EE
Veteran Modder Helpful! 
Edit button is your friend.




Mono_Giganto is offline   you may: quote & reply,
Old 11-21-2005, 01:20 AM   #33
Darth_Pegasus
Rookie
 
Darth_Pegasus's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 32
ok an idea for the updated version avol...would you make it compatible with oldflash's Jedi_armor mods?



edit: currently haveing both makes the vader armors icon look like one of the modded Jal Shey modifyed armors. and the actual armors helm turns a greyish color.
Darth_Pegasus is offline   you may: quote & reply,
Old 01-26-2006, 09:17 AM   #34
Dark_Ansem
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 272
hmmm... what about Force powers? this suffers the same problems of Darth nihilus....

cause it's from his module that you edited it right? Great job however, it made my dream come true, finally vader!

EDIT: however you should fix some animations... like Vader running when low on health, he stands still but moves! you should give him the basic running animation!

Last edited by Dark_Ansem; 02-03-2006 at 08:09 AM.
Dark_Ansem is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2006, 10:16 AM   #35
Darth Zodiac
Lurker
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 8
This Darth Vader mod is awesome! However, I'm sad to see that it can only be used in TSL. Is it possible to get a version of this for the first KOTOR?
Darth Zodiac is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2006, 03:48 PM   #36
EnderWiggin
Sine Amore Nihil Est Vita
 
EnderWiggin's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Pennsylvania
Posts: 3,395
Forum Veteran LF Jester 
Not by Avol probably... the last time his profile says he was on the forum was 04-14-2006 almost two months ago.

_EW_



Hello, Pot? This is Kettle. You're black. ~ Prime

Yes, I hate you.

J7 - thanks for accepting me as part of the 'family.'
EnderWiggin is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2006, 03:49 PM   #37
Shem
Master of the Force
 
Shem's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Vancouver, WA
Posts: 2,900
Current Game: Variations of games
10 year veteran! Veteran Modder Notable contributor Hot Topic Starter 
Quote:
Originally Posted by Darth Zodiac
This Darth Vader mod is awesome! However, I'm sad to see that it can only be used in TSL. Is it possible to get a version of this for the first KOTOR?
No. Because it's based off of Darth Nihilus' model, and that model does not exist in K1.


Interested in hosting a your KOTOR or TSL mod at FileFront? Send your mod HERE and we'll validate it as soon as we can! FileFront is a good way to get publicity for your mod as we get 1000's of visitors everyday. Is my LucasForum PM box full again? If you really need to reach me, PM me at YouTube under the username: Shem L -- Watch my KOTOR videos! Download my mods from FileFront!

Shem is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2006, 06:58 AM   #38
Darth Zodiac
Lurker
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by Shem
No. Because it's based off of Darth Nihilus' model, and that model does not exist in K1.
So, is there a way I could extract the Darth Nihilus model from KOTOR 2: TSL and import it into the original KOTOR?
Darth Zodiac is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2006, 07:27 AM   #39
Shem
Master of the Force
 
Shem's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Vancouver, WA
Posts: 2,900
Current Game: Variations of games
10 year veteran! Veteran Modder Notable contributor Hot Topic Starter 
Quote:
Originally Posted by Darth Zodiac
So, is there a way I could extract the Darth Nihilus model from KOTOR 2: TSL and import it into the original KOTOR?
Porting is illegal and talking like that around here can get you into trouble. I see that you're new, so I assume you didn't understand that yet. Just keep that in mind in the future.


Interested in hosting a your KOTOR or TSL mod at FileFront? Send your mod HERE and we'll validate it as soon as we can! FileFront is a good way to get publicity for your mod as we get 1000's of visitors everyday. Is my LucasForum PM box full again? If you really need to reach me, PM me at YouTube under the username: Shem L -- Watch my KOTOR videos! Download my mods from FileFront!

Shem is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2006, 08:10 AM   #40
Darth Zodiac
Lurker
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by Shem
Porting is illegal and talking like that around here can get you into trouble. I see that you're new, so I assume you didn't understand that yet. Just keep that in mind in the future.
Well, the way I understood it was that extracting objects from one game and distributing it to be imported into another game was illegal. However, I thought that asking for an explanation on how I could personally extract the Darth Nihilus model from my own copy of KOTOR 2: TSL and importing it into my own copy of KOTOR for my own personal use would be perfectly acceptable.

But if any kind of porting is illegal, then would it be possible for AVol's Darth Vader model to be edited so that it uses another model presently available in KOTOR? Perhaps Malak's model in KOTOR could be substituted for Nihilus's in KOTOR 2?

I just really, really want to use this Darth Vader mod in both KOTOR games.
Darth Zodiac is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > AVol's Darth Vader

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:59 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.