lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Please help??
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-13-2005, 05:02 PM   #1
lord-slane
Rookie
 
lord-slane's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 43
Question Please help??

Can somebody please help me, when i hook up my intenet adaptor to my ps2 and go through all the stuff when it comes to where you have to test the connection it says that it is not connected....I hook up the back cable staright up to my computer modom ...am I doing something wrong??
lord-slane is offline   you may: quote & reply,
Old 04-24-2007, 03:29 AM   #2
NetDude
Rookie
 
NetDude's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 14
Hi,

It sounds to me like your settings are wrong somewhere...

You need to copy whatever settings you are using for your pc when it's connected through the modem.

I assume you are using an Ethernet modem with an RJ45 connector?

Regards,


NetDude - www.netdude.talktalk.net
FREE SERVERS NOW ONLINE UNTIL 2AM (GMT)
NetDude is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Console Discussion (PS2/XBOX) > Please help??

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:14 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.