lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: How do you deploy recon droid?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-21-2005, 01:09 PM   #1
wirm
Lurker
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Question How do you deploy recon droid?

Hi folks,

I've looked at all the Gamefaqs posts, but nobody says how to deploy the little recon droid for snipers.

I play the PC version, and can't get it to work.

is there a button for it?
wirm is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2005, 02:03 PM   #2
ParanoidAndroid
Veteran
 
ParanoidAndroid's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The three dimensional geometric shaped space station of DOOM!
Posts: 787
Just switch your secondary weapon, I believe the default button for PC is G, to switch your grenades for the recon droid.

Then just press the "secondary fire" button and you deploy the droid, be sure your well hidden though, while controlling the droid your an easy target for enemies.


Not being paranoid doesn't mean someone isn't trying to kill you... or does it?
ParanoidAndroid is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2005, 02:32 PM   #3
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
The recon droid can call an arieal strike. When using it, right click again. It will start beeping and soon a bunch of lasers will come out of the sky and hit about the location of the droid.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 01-07-2006, 12:25 PM   #4
JetTrooper13
Rookie
 
JetTrooper13's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Yavin IV
Posts: 23
Call me a noob but how do you call an air strike for PS2?



Jet Troopers kill all!!!!
JetTrooper13 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-07-2006, 06:53 PM   #5
MachineCult
Vincit Amor Patria
 
MachineCult's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Disneyland?
Posts: 2,657
I believe it is Secondary fire (L1) while controlling the droid.



"For where ever there is a n00b, there is MachineCult to make him cry and cringe."
- Halo_92

MachineCult is offline   you may: quote & reply,
Old 04-02-2006, 11:38 AM   #6
RC-1162
Liquidious Fleshbag
 
RC-1162's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 3,447
Current Game: SW:TOR
Forum Veteran Contest winner - Fan Fiction Helpful! 
i deployed it, and i keep noticing some countdown thingy all the time, what is that?


Duct Tape is ALWAYS the answer
RC-1162 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-03-2006, 08:34 PM   #7
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
I droid blows up after a while. You can't use it forever.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 04-07-2006, 12:25 PM   #8
TSR
Hoist the colours!
 
TSR's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Lincoln, England, UK
Posts: 2,777
Current Game: Rift
Forum Veteran LF Jester Helpful! 
well, more specificly, it runs out of energy. ot also decreases if you get shot. but if you get shot, it usually blows up anyways.


British By Birth. English By The Grace Of God

Dulce et Decorum Est Pro Patria Mori
Let Mercy Come
TSR is offline   you may: quote & reply,
Old 04-20-2006, 01:24 AM   #9
JohnLocke
Rookie
 
JohnLocke's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: The island
Posts: 126
When you switch to "recon" mode, you have a health bar like your unit. But this drains with time. So if you don't think you'll make your target before it runs out, find a closer target. But don't randomly oribital strike, this is an easy way to get a lot of TKs. At the least, just find an enemy unit and blast it in the head until you kill it, or it destroys the droid.
JohnLocke is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > General Discussion > How do you deploy recon droid?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:04 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.