lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Hmmm
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-07-2015, 08:14 AM   #1
Jaymer161
@Jaymer161
Lurker
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 4
Hmmm

I got half way through my play through of KotOR 1 when I had a thought. Could I use the KSE to change a party member's class, just to make them different? I tried to do so just with the change class option, but it didn't work. Has anybody got a quick way to alter them?
Jaymer161 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-08-2015, 04:23 AM   #2
Fair Strides
@Fair Strides 2
Witty Programmer
 
Fair Strides 2's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jan 2012
Location: Oregon, United States
Posts: 750
Current Game: Master of Orion 2
Helpful! 
Quote:
Originally Posted by Jaymer161 View Post
I got half way through my play through of KotOR 1 when I had a thought. Could I use the KSE to change a party member's class, just to make them different? I tried to do so just with the change class option, but it didn't work. Has anybody got a quick way to alter them?
You could try the Add Class option in KSE.


All of my mods are available on Deadlystream.

Always remember modders: "Quality= Effort*Time"

KSE 3.3.7 is LIVE!!! Check it out here.
Fair Strides 2 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-10-2015, 08:50 PM   #3
90SK
@90SK
Pleasantries Delivery
 
90SK's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Somewhere...
Posts: 4,421
Current Game: Tetris
10 year veteran! 
The class is more like a title that predetermines certain skill bonuses, etc. You would have to manually change the values to your skills, feats, etc. with KSE in order to make any difference, as far as I know.

90SK is offline   you may: quote & reply,
Old 09-11-2015, 05:53 PM   #4
Jaymer161
@Jaymer161
Lurker
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 4
I'm sorry it took me so long to respond to my thread. Classes had just started, I was rushing to keep up. Still, thank you very much Fair Strides! It worked perfectly to just add a new class and set the level appropriately, setting the old class to 0 if I felt like it.
Jaymer161 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars Gamer > Community > The Star Forge > Knights of the Old Republic series > Holowan Laboratories > Hmmm

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:25 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.