lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: SWKnights.com layout broken?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-11-2006, 12:54 PM   #1
stoffe
Mostly dormant
 
stoffe's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Apr 2002
Posts: 5,834
Helpful! 10 year veteran! Notable contributor 
SWKnights.com layout broken?

For almost a week now the layout of the www.starwarsknights.com site has been looking rather strange. Is it just my browser that has become broken in some way, or is this something that you are working to correct?
stoffe is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2006, 01:01 PM   #2
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
It is machievelli's news post, the links are stretching things out a bit and thusly the format looks off.

It's good he did this so I know to avoid that mistake when the time comes for me to post my first newsbit!


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2006, 01:02 PM   #3
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,295
Thanks for mentioning this.


It's looking fine on my side Is it only on the newspage or everywhere?

edit: ok, RH. I will fix Machievelli's links tonight
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2006, 01:07 PM   #4
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Quote:
Originally Posted by Darth333
edit: ok, RH. I will fix Machievelli's links tonight
So you can fix potential mistakes... cool.


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2006, 01:26 PM   #5
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,295
hehehe...

It should be ok now. Can someone confirm it?
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2006, 01:41 PM   #6
Bob Lion54
Jr. Malkavian Detective
 
Bob Lion54's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: On the case! Both my minds!
Posts: 2,103
Forum Veteran Helpful! 
Looks normal to me.

EDIT: I missed the link in Stoffe's post showing the abnormal SWK. But, yea, its back to normal.

EDIT2:

From ChAiNz's post below
Quote:
Originally Posted by ChAiNz.2da
Though I think we need a confirmation from someone using Firefox. That's the browser I had problems with the layout quirk (mentioned in the PMF: Mod Report)
Actually, I'm on firefox.


Bob Lion54 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2006, 01:42 PM   #7
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
Quote:
Originally Posted by RedHawke
It's good he did this so I know to avoid that mistake when the time comes for me to post my first newsbit!
hehehe.. Dead Man Walking What's your last meal request?

Quote:
Originally Posted by RedHawke
It is machievelli's news post, the links are stretching things out a bit and thusly the format looks off.
yah, machievelli's post contained a mix of VB tags and HTML code.. you can only use one or the other (preferably VB) when posting News Items

@Darth333... I'm using Safari (MAC) and the tags' code looks good on my end. Though I think we need a confirmation from someone using Firefox. That's the browser I had problems with the layout quirk (mentioned in the PMF: Mod Report)


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2006, 01:51 PM   #8
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,295
it looks ok with firefox here

Edit: ChAiNz, I checked the site at that time but it was probably because I was using the evil IE that day and the layout was looking just as usual and the links were working. curses IE I should have had investigated this further

Last edited by Darth333; 01-11-2006 at 02:06 PM.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2006, 04:34 AM   #9
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
It looks fine on my end now too!


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 01-13-2006, 08:48 PM   #10
The Source
Rest In Peace
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,304
Contest winner - Modding 
It now says "Bad Gateway"..
The Source is offline   you may: quote & reply,
Old 01-13-2006, 09:40 PM   #11
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,295
There's been some work done on the site today. Does it still says "bad gateway"? I have no problems accessing the site with either IE or Firefox
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-14-2006, 12:28 AM   #12
The Source
Rest In Peace
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,304
Contest winner - Modding 
Quote:
Originally Posted by Darth333
There's been some work done on the site today. Does it still says "bad gateway"? I have no problems accessing the site with either IE or Firefox
Yeah! It works now... Hehehe...

Oh.. Look in your messages...
The Source is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Starwarsknights.com > Feedback > SWKnights.com layout broken?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:27 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.