lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Weird performance problems in xp
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-21-2006, 09:26 PM   #1
Naso
Rookie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 69
Weird performance problems in xp

I've got a very fast computer with a gf6800 go ultra, and i get some odd stuttering when flying, nothing too bad i suppose, but the movies stutter incredibly badly, with about one or two frames playing, and then a second, and another two frames, and the sound is in sync with the stuttering. I'm guessing it might be the same problem. I've tried fooling with settings and such to no avail. ANyone else had this?
Naso is offline   you may: quote & reply,
Old 01-30-2006, 09:21 PM   #2
jmrydholm
Lurker
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3
Re: Weird Performance in XP

Yes, the only problem I have now is the choppy movie scenes. My disc isn't scratched up (too badly) and I remedied the font problem regarding the NVidia cards' driver. I tried fiddling with the DirectX sound settings, but that didn't help...no idea why the movies are so darn choppy; this game would work perfectly for me if I could fix that! (IE: Title screen, when pausing/options, etc.)
jmrydholm is offline   you may: quote & reply,
Old 01-30-2006, 11:11 PM   #3
Brettzies
Lurker
 
Brettzies's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
I think if you turn off 3d sound in the xwing prefrences or options it will take care of the stuttering when flying. I have a Geforce6800 as well. Worked for me. You wouldn't think this would be a problem with new hardware and an old game, but apparently it was.

You could also try copying the movies to hard-disk, see the previous post about the Cinematics stuttering. I also think they are independent problems, at least they were in my case.


.brett
Brettzies is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Tech Center > Weird performance problems in xp

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:35 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.