lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Kamino Eugenics Chamber Released
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-09-2006, 01:59 AM   #1
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
[TSL] Kamino Eugenics Chamber Released

Hello all, Being this was requested a few times I wen't ahead and fixed it up for TSL. Yay for Hide items!

Get it from my site!

Props to stoffe -mkb- for letting me use her Ebon Hawk Tweak scripts.

From The Readme:
-----------------------------------------------------------------------
This KotOR I transplant mod adds a new Kolto Tank placeable to the Ebon Hawk's Cargo Hold that allows you to manipulate your PC on a genetic level, though the costs are very high credit wise, though I reduced them to half what they were in the KotOR I version of this mod because of the lack of a High-Stakes Pazaak mod, the bonuses are well worth it. There are 5 levels of manipulation, each more powerful than the previous, the device even allows you to downgrade a level, if you so desire... but you will get no refunds. ;^)

WARNING: This mod should be used in conjunction with Beancounters's Hardcore Mod and or Achilles Game Balance Mod, or both, as your PC can get quite powerful using this mod. (The Blue Tights, and the Big Red 'S' on your chest, is optional!)

This should be fully compatable with my other Mods, and just about everyone else's as well. Except stoffe -mkb-'s Ebon Hawk Tweak Mod, but you can just overwrite the files from this mod and you won't lose anything from that mod.

This mod uses the Ebon Hawk Tweak created by stoffe -mkb- so as a side effect of this you also get a Medical Lab Bench in the Ebon Hawk's Medbay as well as after leaving Telos in the Compartment where HK-47 is you will find a plastic cylender that has all of HK's parts so you can get him fixed early in the game.

Installation Instructions:
-----------------------------
UnRar all of the files in the 'For Override' subfolder into your KotOR II: TSL override directory before you enter the Ebon Hawk and leave the Hidden Telos Jedi Academy, and or start a new game.

And Revel in your newfound power! ;^)

Uninstallation Instructions:
-----------------------------
Simply delete these files from your override directory.

This Mod Does:
----------------------------------------
By using stoffe -mkb-'s Ebon Hawk Tweak Scripts this generates a Kamino Eugenics Chamber Placeable in the Ebon Hawk's Cargo Bay, just like in KotOR I, as a side effect because of stoffe's cool tweaks you also get a Medical Lab Bench in the Ebon Hawk's Medbay as well as after leaving Telos in the Compartment where HK-47 is you will find a plastic cylender that has all of HK's parts so you can get him fixed early in the game.

Enjoy! or should I say "Revel in your newfound... power! Unlimited Power!"


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 02-09-2006, 04:40 PM   #2
Jackel
Senior Member
 
Jackel's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,056
*Downloads* Nice, will be helpful for testing/playing/mucking around/cheating.
Jackel is offline   you may: quote & reply,
Old 03-24-2006, 09:33 PM   #3
Kelathinadun
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 26
Why don't you let it use stoffe's installer?
Kelathinadun is offline   you may: quote & reply,
Old 03-24-2006, 09:52 PM   #4
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Quote:
Originally Posted by Kelathinadun
Why don't you let it use stoffe's installer?
It doesn't need it... only one other patch/mod made use of the script I used to get this into the game, so conflicts possibilities are slim.

If any other mod uses the same script the patcher wouldn't help anyway as the patcher cannot merge scripts.


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 03-25-2006, 07:51 AM   #5
†Saint_Killa†
Junior Member
 
†Saint_Killa†'s Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: At home listening to Slipknot...
Posts: 279
Nice mod!!!! Now I won't travel planet to planet just to use the medlab.



"You cannot kill which you did not create."

-Duality
†Saint_Killa† is offline   you may: quote & reply,
Old 08-16-2006, 08:35 PM   #6
mele2511
Rookie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 13
i am using the tsl version and everything seems to work fine but when it gives me the item i cant seem to do anything with it ,, i cant equip it to anyone or do anything with it but it does show up in my item list .. any ideas ?

BTW i am on TSL on XBOX

Last edited by mele2511; 08-16-2006 at 08:37 PM. Reason: forgot something
mele2511 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-17-2006, 01:01 AM   #7
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
mele2511, unfortunately I can tell you nothing as I made this for the PC version of the game. I can only help with the PC version. I have no idea what is happening on the XBox version, or if any variables have changed or whatever, as I have no way to use mods on my XBox... sorry.

You should not see anything in your invantory, the hide item should be placed in your PC's hide slot, nothing should ever be in your invantory. The boosts to your stats should be apparent, but you will never see an actual item.


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 06-13-2007, 04:35 PM   #8
TLM20
Rookie
 
TLM20's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: UK
Posts: 128
I just re-downloaded this and I've noticed that a file named K_003ebo_enter is already in another mod that I downloaded before. Is this file key in the mod working or will it mess everything up if it's not there? I'm not sure what the other mod with this file is and I'd give you a list of what I've got but it's a bit too large. Thanks

TLM20 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-14-2007, 01:36 AM   #9
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
If I package a file with a mod it is neccissary for it to function. That one is neccissary.


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 06-14-2007, 06:14 AM   #10
TLM20
Rookie
 
TLM20's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: UK
Posts: 128
OK let me rephrase. What does it do exactly?

TLM20 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-15-2007, 03:00 AM   #11
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Quote:
Originally Posted by TLM20
OK let me rephrase. What does it do exactly?
It is a script, one that is run when you enter the Ebon hawk module... You have to merge the functions of the 2 differing mod scripts and then compile it.


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-20-2008, 05:17 AM   #12
Darth_Generic
Lurker
 
Darth_Generic's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 9
How do you downgrade your character? The tank only shows me the different upgrades, and no removal option. That gets a little annoying sometimes, especially after using the Platinum Package too much*, so could you help, please? Great mod, by the way. Just like all the other RedHawke mods I have installed.

*An overdose of 'Essence of Pure Godliness' kinda messes up the game. Which has happened to me before.
Darth_Generic is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2008, 02:57 AM   #13
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Sorry there isn't any removal option...


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2008, 05:09 AM   #14
Darth_Generic
Lurker
 
Darth_Generic's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 9
Oh. I just thought there would be something like that, from the description.
Darth_Generic is offline   you may: quote & reply,
Old 06-16-2013, 12:39 AM   #15
PsionicArchon
Lurker
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
I'm experiencing the same issue as mele2511 and, I am using the PC version of the game. When I access the tank I receive this item: RH-KEC Hide 5. I can do absolutely nothing with this item. It is not boosing my stats and, when I double click it I am told to select it from the equip item screen where it does not show up at all. The item is listed as rh_crhide005 under the save editor. Is this a known bug? I've only seen one other experience it.
PsionicArchon is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > Kamino Eugenics Chamber Released

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:30 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.