lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help!!! (spawning)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-10-2006, 01:19 PM   #1
thwhiteman
Lurker
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Help!!! (spawning)

i made a spawning room , i wanted to haver a button that when you press it, spawn a desann, i did it but it spawns four desanns, i dont know how to fix it!
Then i want to do a button that spawn tauntaun, but the same thing happen!
Can someone help me?

thanxs, sorry for my english!
thwhiteman is offline   you may: quote & reply,
Old 02-13-2006, 06:38 PM   #2
{NJO}*Dark
Rookie
 
{NJO}*Dark's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: cyberspace.co.uk
Posts: 149
try adding a wait into it, because it is likley you are using a trigger_multiple with the use button. when you hit use then it triggers the trigger more than once. Add key: wait, Value, 2 and then it should get rid of the problem


~Dark
{NJO}*Dark is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > Help!!! (spawning)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:51 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.