lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Cutscene crash
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-29-2014, 07:44 AM   #1
LordSerion
Rookie
 
Join Date: Aug 2007
Location: Hungary
Posts: 94
Cutscene crash

Hello!

I bought this game a long time ago with "Star Wars: The Best of PC" bundle. It already is the 1.05 version.

My problem is that every single time I play the Empire campaign it crashes during the opening cutscene of "Subjugating Geonosis". Curiously only the video card shuts down, I can hear the game running in the background but I can't do anything except reset the whole thing.

Nothing I tried (re-install, modify video settings) can cure this problem and I haven't found any solutions online.

I have Windows 7 x64, NVIDIA GeForce 9600 GT with newest drive.
LordSerion is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Cutscene crash

Tags
1.05, crash, cutscenes

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:35 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2015 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.