lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I cant play at MultiPlayer
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-21-2006, 09:46 AM   #1
SoM3
Rookie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 11
I cant play at MultiPlayer

Hi im have a problem...
When im trying to play MultiPlayer (im have a Account in GameSpy) im add my info and click connet, im wait a second and my game exit to window...Im used GameSpyArcade and im have this same problem...Can anyone help me?
SoM3 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-21-2006, 06:23 PM   #2
taclled
Junior Member
 
taclled's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 408
I had a similar problem some time ago.
If you have any programs like ZoneAlarm that prompts you to give or deny internet access then you need to give it this access. It wont work well if you are trying it from in game so i would go into the program and edit it there instead of waiting for the programs's pop-up(this is not effected by pop up blockers)
taclled is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Bug Reports/Requests/Game Feedback > I cant play at MultiPlayer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:00 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.