lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Installation problem - Cannot get past the title screen!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-26-2006, 04:26 PM   #1
King_Stannis
Lurker
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Installation problem - Cannot get past the title screen!

Okay, when I install the game everything seems to go fine. When I start the game, everything appears to be alright, too. The Lucas/Petroglyph logos look good. Until you get to the cockpit main menu screen. Then the sound starts to skip, the screen winks out for a second and then I get some funky shapes and colors below. I have the latest DirectX (9.0c), and I downloaded the latest drivers for my NVidia graphics card. The system test with the game showed that I have all the requirements (my computer is an eMachine T3256).

I tried to do one of those launch analysis reports, but when I try to do that (I am clicking on the EXE file of CD #1, that is in my CD-Rom drive), it is telling me that it can't get the report because it can't find the binkw32.dll file. When I do a search for that file, I do find it on my C drive in the gamedata folder I believe.

I'd appreciate any help or suggestions. I'm not too tech savvy, and an 8 year old kid is waiting on pins and needles for the game to be installed).

King_Stannis is offline   you may: quote & reply,
Old 12-26-2006, 10:21 PM   #2
Desann01
Lurker
 
Join Date: Dec 2006
Location: Leeds, UK
Posts: 8
The game doesn't seem to agree with some peoples computers, I've never had a problem with EaW, but FoC is totally W@nky on mine.

Though that screen shot suggests a damaged disk.
Desann01 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Installation problem - Cannot get past the title screen!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:07 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.