lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Why does AI not build capital ships In GC?!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-25-2007, 08:56 PM   #1
seblblanc
Lurker
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Why does AI not build capital ships In GC?!

I've been playing forces of corruption for a bit in GC mode and the AI isn't creating any capital ships ........whats up?
seblblanc is offline   you may: quote & reply,
Old 05-30-2007, 11:01 PM   #2
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
The same was true in EaW original...I have only seen the Zann Consortium build a Keldabe battleship once. Other than that, the only capital ships I am faced with are heroes...and the Empire never techs up to get Vader. Very disappointing, but at least the AI doesn't seem to build massive fleets of TIE Scouts any more.


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-31-2007, 09:12 PM   #3
CLONECOMMANDER501
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 369
It looks like Petro wants to give us modders a challenge.


CLONECOMMANDER501 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-10-2007, 02:28 PM   #4
Darth_Extas
Junior Member
 
Darth_Extas's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: On the Eclipse destroying anything in my way
Posts: 497
Actually I have seen it done, Perhaps they just do not have enough credits, I have had them use all my custom Capitals as well as building normal, it just has to be cheap enough.



Sig made by Princess Lyla

http://gh.ffshrine.org?r=20872

The Sith will always be around as long as there is hate in the Galaxy.

Dark Hands of the Empire(Clan Member)
Darth_Extas is offline   you may: quote & reply,
Old 06-20-2007, 12:17 AM   #5
RCjango_2857
Rookie
 
RCjango_2857's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: the captain's quarters on board Lusankya
Posts: 23
I have v1.0.4 and the Empire and Rebellion double team me with 8 Star Destroyer's (not including the heroes) or a bunch of Mon Cal cruisers. Then, and ONLY then do they both throw in 3 (Read it! THREE) SuperStarDestroyers.


"If you need a job done, you can send one ARC Trooper, 100 Clone Troopers, or 4 Clone Commandos."
RCjango_2857 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Forces of Corruption > Why does AI not build capital ships In GC?!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:28 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.