lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help with weird ambient lighting
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-29-2007, 12:05 PM   #1
StrangeJ
Lurker
 
StrangeJ's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 6
Help with weird ambient lighting [Edited]

Hi, I've just started using jk2radiant, and it's been going fairly well up to now. I've made this simple map with a lot of lighting effects, on the whole the map is pretty dark; or it used to be. Now, all of a sudden the whole map is lit up like it's using a really strong ambient lighting, none of the other lights seem to work though, including the negative lights.

I've tried changing the worldspawn ambient lighting to something really dark, but that doesn't work. An old save of my map still uses the correct lighting, so it doesn't seem to be anything to do with my JK2 installation.

All help really appreciated, and sorry if this post doesn't make sense or it's something stupid!

- StrangeJ


Edit: I found out what was causing it: I had a breakable connected to two lights (a spotlight and a normal light), simulating breakable lights. This had worked throughout the level, but now whenever I do it it causes the above effect. Very annoying


KOTOR
Lightside = Lose credits
Darkside = Gain credits

Which would you go for?

Last edited by StrangeJ; 05-29-2007 at 03:19 PM.
StrangeJ is offline   you may: quote & reply,
Old 05-30-2007, 04:30 AM   #2
Johnpp
Junior Member
 
Johnpp's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Australia, The Place To Be.
Posts: 435
Why on earth are you using JK2radiant?!?!

Either get 1.4 (Still a bit old, but it works better then JK2radiant), or 1.5. 1.5 came out this year, and it works A LOT better than JK2radiant.

I'm just confused where you got the idea that you should use JK2radiant in the first place...


Opera user.
IE hater.
JKA player.
DooM player.
Quake 2 player.
Real life player.
Johnpp is offline   you may: quote & reply,
Old 01-02-2009, 09:30 PM   #3
iceheart11
Lurker
 
Join Date: Jan 2009
Location: Cody WY
Posts: 2
Current Game: jk2, spore
i know! 1.5 stopped working for me, but stil g.t.k. radiant 1.4 is STILL much better!


a heart as icy as an arctic night...
iceheart11 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-17-2009, 10:33 PM   #4
Macdeham
Rookie
 
Macdeham's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 12
for the love of god! don't use jk2 radiant, the maps you make using it won't work on the game. you should GTK Radiant 1.2 (or higher)
Macdeham is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Help with weird ambient lighting

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:49 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.