lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Outcast problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-02-2007, 12:31 PM   #1
Exiled One
Lurker
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1
Outcast problems

I just re installed outcast and when i try to play singleplayer is exits the game. The game consle comes up and at the bottom is this message:

recursive error after: User Interface is version 7, expected 6


And when i try multiplayer, the game freezes on a tan screen.

Any clue on how to stop this?
Exiled One is offline   you may: quote & reply,
Old 09-03-2007, 04:50 PM   #2
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,700
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
have you fully updated the game to 1.04?

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2007, 06:10 AM   #3
Sir Phobos
Rookie
 
Sir Phobos's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 95
You could try updating JK2, that might work.

You might as well update your video drivers as well, sometimes that does the trick.
Sir Phobos is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Outcast problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:19 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.