lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Lego Star Wars II - Windows error.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-24-2007, 03:04 AM   #1
mcramsey
Rookie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 12
Lego Star Wars II - Windows error.

PC version.

Episode IV, Chapter 1: Secret Plans.

The 1st mission.

"After the short movie, the Princess will no longer be in your party. Use R2-D2 to open the door into the next room and run over to the cranes operating the cockpit"

When I use R2-D2 to enter the room...windows error pop up.


My system info:

Operating System: Windows XP Professional
System Manufacturer: NVIDIA
Processor: AMD Athlon(tm) XP 1900+, MMX, 3DNow, ~1.6GHz
Memory: 1024MB RAM
Page File: 282MB used, 2179MB available
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode

---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce 6800 GS
Manufacturer: NVIDIA
Driver Name: nv4_disp.dll
Driver Version: 6.14.0010.8412 (English)
DDI Version: 9 (or higher)
-------------
Sound Devices
-------------
Description: Realtek AC97 Audio
Driver Name: ALCXWDM.SYS
Driver Version: 5.10.0000.5210 (English)
mcramsey is offline   you may: quote & reply,
Old 06-24-2007, 09:20 PM   #2
LucasForumFreak
Rookie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 27
What does the Windows error say??


The Official LucasForumFreak!
LucasForumFreak is offline   you may: quote & reply,
Old 06-25-2007, 03:31 AM   #3
mcramsey
Rookie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by LucasForumFreak
What does the Windows error say??
The one that say:

"Lego Star Wars II...need to be closed"

Then there's two(2) buttons that says:

"Send Report" and "Don't Send"
mcramsey is offline   you may: quote & reply,
Old 06-25-2007, 10:32 AM   #4
LucasForumFreak
Rookie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 27
Try reinstalling the game. It may just be a random glitch, and will be fixed when re-installed.


The Official LucasForumFreak!
LucasForumFreak is offline   you may: quote & reply,
Old 06-25-2007, 02:04 PM   #5
mcramsey
Rookie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by LucasForumFreak
Try reinstalling the game. It may just be a random glitch, and will be fixed when re-installed.
This is the error:

mcramsey is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2007, 02:46 PM   #6
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
Need a more detailed report of your dxdiag really. Try grabbing the latest drivers from Nvidia, new ones are out now. See if that fixes it
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > LEGO Star Wars Series > General > Technical Support > Lego Star Wars II - Windows error.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:22 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.