lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Failed Server Connect PLEASE HELP
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-10-2008, 05:53 PM   #1
mark_mcx
Lurker
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Exclamation Failed Server Connect PLEASE HELP

Ok,

I play battlefront 2 online a lot.

I like the large rooms where there are a lot of players,

Here lately I've been playing, and I've noticed I have been kicked off a lot, saying: "Connection to host lost"...

On a side note, which I think is important,

I was wondering what ping was, so I Googled it.

I found out what it was, and what it meant.

And to be honest, my ping is PERFECT.

It's always around 75 to 110.


So, Back to the disconnect...

I noticed that my rooms that a went to the most had a ping of somewhere around 300 to 500, which I what I thought was the reason for the disconnect from the host.


Until, however, yesterday.

I have not been able to join ANY server what so ever,
I join it, the I get disconnected from the host again, no matter what the ping is.

I can still host the games, I have no problem, I just cant join any...

I used to have no problems, well, except I would be disconnected from the host about every 4 games, but that wasnt so bad, atleast I got to play it.

Any help?

It just started yesterday...
mark_mcx is offline   you may: quote & reply,
Old 08-22-2009, 05:12 PM   #2
Draeeannae
Lurker
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
yeah I have the same problem. People tell me that it can be fixed by disabling the sound but I've tried all of that. I have disable the sound and my speakers, muted all parts of my computer and muted all aspects of the game. Nothing works! What else can I do? I would really appreciate some help here too!
Draeeannae is offline   you may: quote & reply,
Old 08-23-2009, 06:44 PM   #3
Draeeannae
Lurker
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
Ok I've found out why my game isn't working. I went out and scrounged the internet for any info on this and I found that if the connection for you to the host's computer takes longer than 60 seconds, it shuts you out and says "connection to host lost". Now I have a wireless router, so how can I fix this and be able to connect?
Draeeannae is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > Failed Server Connect PLEASE HELP

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:52 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.