lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Force Push Crash Bug
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-03-2008, 06:41 PM   #1
bjusterbaarlik
Rookie
 
bjusterbaarlik's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Netherlands
Posts: 49
Force Push Crash Bug

In the version I am using, which I think is one of the latest, the game crashes to desktop when I try to push a TABBot, but I don't have my crosshair on him at the time I press push (as in, next to him or slightly above him). It happens with level 1 and level 2 of Force Push.

Is this already resolved in the upcoming release?
bjusterbaarlik is offline   you may: quote & reply,
Old 06-03-2008, 11:09 PM   #2
Tanqexe
Junior Member
 
Tanqexe's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 260
Yeah I'd suspected that there was a problem with Push/Pull for a while, but I've always been using Push 3. Just tested the bug, and I do get problems with Push/Pull level 1, not so much with level 2. Might be an error in interpreting reaction to off-target Push/Pull. Dunno how such a bug could've happened since it was working fine in v1.1. Yeah, this definitely needs to be fixed before v1.2 release.


Tanqexe is offline   you may: quote & reply,
Old 06-04-2008, 08:57 AM   #3
DarthDie
Junior Member
 
DarthDie's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Matrix
Posts: 407
K looking into it...


OJP Sponsors and websites

"...and what about all those screenshots in there of DarthDie with a swastika of demo charges."
DarthDie is offline   you may: quote & reply,
Old 06-04-2008, 09:14 AM   #4
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
It should already be fixed, Darth. He's using a far earlier version than we're using and I've yet to see a crash due to Push. You could look into it just to be sure, though.

BTW, everyone get on gmail or gtalk since I'm bored as gently caress.

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Old 06-04-2008, 09:57 AM   #5
DarthDie
Junior Member
 
DarthDie's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Matrix
Posts: 407
Yeah its been fixed, not suar when but with latest it doesn't do it.


OJP Sponsors and websites

"...and what about all those screenshots in there of DarthDie with a swastika of demo charges."
DarthDie is offline   you may: quote & reply,
Old 06-04-2008, 10:08 AM   #6
bjusterbaarlik
Rookie
 
bjusterbaarlik's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Netherlands
Posts: 49
Is there a location where I can obtain this 'latest version'?
bjusterbaarlik is offline   you may: quote & reply,
Old 06-04-2008, 12:39 PM   #7
Maxstate
I forgot.... what?
 
Maxstate's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ;o ;p :eek:
Posts: 2,090
PM me when you have time and I'll give it to you.

Maxstate is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Hosted Forums > Open Jedi Project (OJP) > Force Push Crash Bug

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:19 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.