lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Urealed problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-08-2008, 11:20 AM   #1
fidde63
Lurker
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 6
Exclamation Urealed problems

I got UnRealEd Problems i cant use it it just craches when its gona load the scripts. I got Vista (32-bit) and 2 g ram,Nividia 8500gt an Intel Core 2 duo CPU Thats my system stuff
---------------------
Sry for my bad ENG

Last edited by fidde63; 08-10-2008 at 04:13 AM.
fidde63 is offline   you may:
Old 07-24-2009, 05:05 PM   #2
cc Bakura
Rookie
 
cc Bakura's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 22
Mine does that too!!It stinks!!!X(
cc Bakura is offline   you may:
Old 07-24-2009, 05:13 PM   #3
Astor
It's Thornhill!
 
Astor's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Mar 2008
Location: Warwickshire, UK
Posts: 3,625
Current Game: The Old Republic
LFN Staff Member Forum Veteran Helpful! 
Quote:
Originally Posted by cc Bakura View Post
Mine does that too!!It stinks!!!X(

That's unfortunate, but please don't resurrect old threads in future.






Astor is offline   you may:
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RepublicCommando.Net > General Discussion > Squad Tech Support > Urealed problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:21 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.