lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: No Brushes Error
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-23-2008, 01:34 AM   #1
Ceorl
Lurker
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
No Brushes Error

Not sure if anyone will spot this, but I'm running out of ideas on how to fix a problem. Everytime I try to create a map for JA I keep getting this error when I try to save or compile with GTKRadiant 1.4.0.

"ERROR: couldn't open C:/Program Files/LucasArts/Star Wars Jedi Knight Jedi Academy/GameData/base/maps/testNo brushes selected."

I scanned these forums and the internet with no luck for an answer. Any ideas on what could be causing this?
Ceorl is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > No Brushes Error

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:18 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.