lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Loading Problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-27-2008, 11:46 AM   #1
Commando Tazer
Rookie
 
Commando Tazer's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 19
Exclamation Loading Problems

I just added about 8-12 maps off filefront to bf1. i put them in the addon section in game data. after downloading and installing/copying them into addon folder a started bf1, i waited for 3-6 minutes in the battlefrot loading screen (the blue one before the titles) and nothing hapened. Would like some help on this subject?

ps: have i put in too many maps?

edit(1.0):

I'm experiencing a new problem. I waited about 9-14 mins for the loading screen before the titles loaded. I then went to instant action and the maps camre up, i added them and am now currently waiting for the first one to load, it's been at least 5 mins. Also instead of the word where the wordloading should be on the blue loading screens, the map is now loading and loading word is replaced by '[null]'?

edit (1.1)

it still hasn't loaded!
here's a screen shot of the loading screen:



Could u help me with this problem too?

edit (1.2)
right ok, after twenty miutes the map loaded, AND AFTER 20 SECONDS THE GAME CRASHED.
A little help here guys please?

ps:also note that x-fire is running, but that shouldn't affect the game, should it?

edit (1.3)
ok so in the end i got to play the maps but it still takes ages to load, i would really appriciate it if somebody could help me with this.

i was also wondering:
is it possible to put the custom map folders in the 'LVL_PC' instead of the 'ADDON' folder. If anybody has an answer to this then please let me know.

i think the problem is my computer, but i very much doubt it cos i have an Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40ghz and 1gb of ram, my hard drive capacity is 320gb. I have klimewire installed on my pc could that be slowing it down even though it isn't running in the background while i'm playing. It wouldn't be my graphics card but heres the spec just incase:
NVIDIA GeForce4 MX 4400 (Microsoft Coperation XDDM). My OS is the 32-bit version of Windows Vista Home Premium.

edit (1.4)
i've just noticed that within some of the map folders there is a file callecd mapinfo.txt, ould this file be slowing down the loading procedure?

edit (1.5)
thought this might help, just incase you know of any bugs within the maps i added (NB: they were all downloaded off filefront and LucasFiles):

Eddies Q City-by Eddie
Eddie's Italia-by Eddie
(Saga Battles) Naboo Ouch Time-by PR-0927/Majin Revan
Kamino Nurioca City-(unknown developer)
Rhen Var Dirty Ice-by ObiAldKenobi
Jedi Temple:Training Hall (BETA)-by Lord_Bandu
Coruscant: City-by Rends
Kashyyyk Shores-by PR-0927/Majin Revan
Kamino: Jedi Invasion-by Vyse7
Kashyyyk: Landing Beech-by The Air (aka ThisIsBad)
Eddies Base 42-by Eddie
RLcT: SniperCity BETA 1.2-by NovaBlast
Kashyyyk: Kachircho-By dragonum


You Guys I Own A Squad And A Lucas Arts Forum.
http://lucasartsforum.tk
"All Squads Of The Republic can Safley Be Called OUr Allies"
"Lets Kick Some C.I.S Scrap Metal Ass"
"Triton Squad Advance To The Metal Pieces Of Crap The C.I.S Call Droids"
" The Only Way To Kill A Spider Droid, Is To Blow It To Smithereens"

Last edited by Commando Tazer; 10-27-2008 at 03:44 PM. Reason: New Problems Occurring!
Commando Tazer is offline   you may: quote & reply,
Old 02-21-2009, 08:58 PM   #2
darth_sidious45
Lurker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
I got this error message when I started Battlefront: "Please remove disc from current drive and insert the original disc in another drive ?:. What do I do now? I don't know what this means!!!! Any help ASAP would be gladly accepted. Thank you.
darth_sidious45 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Technical Help > Loading Problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:44 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.