lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Is there anyway to increase stability?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-06-2009, 05:41 PM   #1
Falkal
Lurker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Is there anyway to increase stability?

Well, I have the 1.1 patch for the domestic DVD version. I try to start the game, the screen goes black, then returns me to my desktop. I go through this 2-3 times before the game starts.

Now that i'm on, if I try to start any form of single player game, the screen goes black, and then returns me to my desktop. Multi works for one map, then when it tries to load another, it crashes.

Is there anything that I can do you make it stop doing this?
Falkal is offline   you may: quote & reply,
Old 04-07-2009, 12:25 AM   #2
swphreak
My cabbages!!!
 
swphreak's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Dec 2002
Posts: 6,512
10 year veteran! Folder extraordinaire LFN Staff Member Forum Veteran 
PC specs help. Are you on Vista? SWBF doesn't like Vista.
swphreak is offline   you may: quote & reply,
Old 04-13-2009, 10:29 AM   #3
TripHammer
Junior Member
 
TripHammer's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Boston, MA USA!!! XFIRE: triphammer666
Posts: 314
Yeah.. we're going to need computer specs to diagnose problems. SWBF2 does work with Vista.. but can be a pain sometimes. If you do have Vista, try right clicking on the start up icon and selecting "Run as administrator".

SWBF2 sometimes has an issue running with dual core cpu's as well. Check out the "SWBF2 TweakGuide" HERE for the procedure to turn one off while running the game.

If none of this helps.. post back with your comp specs.


TripHammer is offline   you may: quote & reply,
Old 04-13-2009, 08:22 PM   #4
M@RS
The New Tax Collector
 
M@RS's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Thailand
Posts: 1,898
Hmm, it runs fine on my PC, which is Vista with a Dual Core...


Looks like a fruit cake to me. - Brutus
Quote:
Originally Posted by Q View Post
I don't want to get my hopes up, but it's like the planets are aligning or something.
M@RS is offline   you may: quote & reply,
Old 04-20-2009, 03:35 PM   #5
Falkal
Lurker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by TripHammer View Post
Yeah.. we're going to need computer specs to diagnose problems. SWBF2 does work with Vista.. but can be a pain sometimes. If you do have Vista, try right clicking on the start up icon and selecting "Run as administrator".

SWBF2 sometimes has an issue running with dual core cpu's as well. Check out the "SWBF2 TweakGuide" HERE for the procedure to turn one off while running the game.

If none of this helps.. post back with your comp specs.
Yeah, it's a dual core. Let me see if that site works.


EDIT: No, I can't get it to work.

My comp is an (copied from the dxdiag log) AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~3.0GHz

Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3

Last edited by Falkal; 04-20-2009 at 03:54 PM. Reason: No go
Falkal is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > Is there anyway to increase stability?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:37 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.