lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Battle 1 Mission 1
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-17-2009, 12:13 PM   #1
Drakkhen
Lurker
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Battle 1 Mission 1

Hi,

I have been to XWA Upgrade forums, problem solved.
Thx

EDIT
I have closed the game and restart it.
The crashing friendly ship did not occurs this time.
BUT, after destroying the convoy (success), I go home and the mission is still failed !
Those bugs in mission are very anoying, and I wonder if i will ever be abble to complete the game !

Orginal problem.

After so many years I have been at last abble to play again XWing Alliance (thanks to the solution to the graphical issues with 8800 GT cards fix).

I have applyed the 2.02 patch and th Darksaber patch.

Everything worked fine.

Now I have a big bug in the mission Battle 1 : Mission 1 Attack Convoy.
Each time i start the mission from leaving the Defiance to go to the jump coordinate, there is a ship flying in the fleet.
His path go through the defiance and it explode making the mission fail.
Even if I take the jump to the attack point or not.

Does anyone had this problem and may have a solution ?

Thx in advance.

Last edited by Drakkhen; 05-18-2009 at 08:37 AM. Reason: Other Problem
Drakkhen is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2009, 06:48 PM   #2
Wildstar
Can outbowl most of you
 
Wildstar's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jun 2003
Location: Brockton, MA, USA
Posts: 1,497
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
Probably best off taking this problem to the XWA Upgrade forums, where they might know more than me about it.


Wildstar is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > XWA General > Battle 1 Mission 1

Tags
mission bug

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:23 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.