lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Starting the game
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-27-2008, 07:43 PM   #1
Sven_Q45
Forumite
 
Sven_Q45's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: near Stuttgart
Posts: 723
Starting the game

Hallo,
i just installed Republic Commando on my new PC and I wanted to start a new game but the game stucked and it crashed. Is my new PC too fast?
Btw I play it on Vista.
Sven_Q45 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-27-2008, 08:19 PM   #2
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
I wouldn't think so, though I couldn't be sure. I'd suggest contacting technical support, or buying a new copy. Sorry

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 12-28-2008, 09:08 AM   #3
Sven_Q45
Forumite
 
Sven_Q45's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: near Stuttgart
Posts: 723
New copy?
On my old PC it works. The only problem is on my new PC.
Sven_Q45 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-28-2008, 07:02 PM   #4
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
Well, I really don't know what to tell you. I'm going to guess that oddly enough, your computer my be getting overheated. Weird though...

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2009, 07:13 PM   #5
Sven_Q45
Forumite
 
Sven_Q45's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: near Stuttgart
Posts: 723
overheated? Why? What do you mean?
Sven_Q45 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2009, 10:40 PM   #6
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
Well, how much memory is left on your computer? When little memory is left, and a complex program is running, computers will tend to just, shut off... My main pc does that.

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2009, 12:56 PM   #7
Sven_Q45
Forumite
 
Sven_Q45's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: near Stuttgart
Posts: 723
My PC I want to play RC has 1,2 TB; 3 GHz/1333MB FSB, 8 MB Cache (Quad-Core Extreme) and 4 GB Ram.
Sven_Q45 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2009, 03:22 PM   #8
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
Oh. Sorry then, I'm unable to help you.

I'd suggest asking here.

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 03-14-2010, 11:27 AM   #9
Sven_Q45
Forumite
 
Sven_Q45's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: near Stuttgart
Posts: 723
Edit:
Thanks to ecurb.

Now it works.

Last edited by Sven_Q45; 03-14-2010 at 11:35 AM.
Sven_Q45 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RepublicCommando.Net > General Discussion > Squad Tech Support > Starting the game

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:58 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.