lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: XVT installation problem on XP SP2: COM port\Connection Failure
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-02-2010, 01:04 AM   #1
jmickelct
Lurker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
XVT installation problem on XP SP2: COM port\Connection Failure

Hi, newby... very happy to find this list.

Working on XP SP2, with bundled XVT\BOP disks.

Have old disks, dusting off. First time trying to install: XVT (and BOP). Found Lucas 3D and Win 95 patches, but still getting same error.

Before patches, software seemed to install fine, but upon trying to run, COM Port window would pop up (setting Baud, Bit rates etc... ( as with old modem settings). Now (with Win95 patch) get "Warning: Connection Failure: etc...)". Was apparently trying to set up IPX network game (though am really just interested in single player sessions). Have my virus\firewall (Bit Defender) turned on to Game Mode.

Keeps sounding like network\COM-port connection issue.

Is there a TCP\IP address that the software can be connected to to help settle this setting?

Alternately, how do I start a single-player game (versus "Join a Network Game"). Button doesnt seem to appear.

Other thoughts?

jm

Last edited by jmickelct; 01-02-2010 at 01:13 AM. Reason: clarification
jmickelct is offline   you may: quote & reply,
Old 01-02-2010, 11:28 AM   #2
Wildstar
Can outbowl most of you
 
Wildstar's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jun 2003
Location: Brockton, MA, USA
Posts: 1,497
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
Do you have a "Master" and "Multiplayer" disk in addition to the one for "Balance of Power"? If so, try installing the "Multiplayer" disk...the disks were mislabeled in the original production run of XvT.


Wildstar is offline   you may: quote & reply,
Old 01-02-2010, 03:05 PM   #3
jmickelct
Lurker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by Wildstar View Post
Do you have a "Master" and "Multiplayer" disk in addition to the one for "Balance of Power"? If so, try installing the "Multiplayer" disk...the disks were mislabeled in the original production run of XvT.
Hi,
Yes, had to dig around a bit... (originally just had the Master and the BOP), but ultimately did find the second disk which, running the whole thing again... solved the whole problem.

Many thanks.

John
jmickelct is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars Classic Gaming > 2. Star Wars Gaming > X-Wing Trilogy & X-Wing Vs. TIE Fighter > XVT installation problem on XP SP2: COM port\Connection Failure

Tags
com port, comfiguration, installation, problem, xvt

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:46 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.