lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: A minor question concerning the Alamo importer
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-27-2010, 07:00 PM   #1
SimonKTemplar
Rookie
 
SimonKTemplar's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Serbia, Outer Rim
Posts: 94
Current Game: Star Wars: The Old Republic
A minor question concerning the Alamo importer

I've been trying to import the Star Destroyer model (and others) into max using the Alamo importer, but I've got an issue... Problem is that when I import the model, I always get the ravaged version with all hardpoints broken off.

The model I've been importing is
EV_STARDESTROYER.ALO

Can someone tell me how to import the whole model without its hardpoints broken off, or if it's another file I should be looking for?


I'm more of a '3d fabricator' than a '3d modeller', meaning I prefer to construct things from reference, blueprints or schematics rather than to design stuff of my own.
SimonKTemplar is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Modding forum > A minor question concerning the Alamo importer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:28 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.