lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: how do i add a script to dialogue
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-20-2010, 11:59 PM   #1
Darthchicken
Lurker
 
Darthchicken's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 8
Current Game: Fallout 3
how do i add a script to dialogue

I was making a character that could change which side of the force you were on and i have everything worked out. I have the dialogue, the module, the charecter, and even the script for what im trying to do. My only issue is that i can't for the life of me figure out how to trigger this script to run when a piece of dialogue is picked.

Any help is welcome !!

Also i'm sorry if there is already a guide explaining this, it's just that i'm new to this site and haven't exactly figured my way around it yet
Darthchicken is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2010, 12:03 AM   #2
Canaan Sadow
Junior Member
 
Canaan Sadow's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Endor
Posts: 366
Current Game: Pokemon & K2
Well if you are using dlgeditor (not the one in Kotor Tool) then when you click on a specific dialogue line, then there will be several boxes that pop up. Two will have the words Script 1 or Script 2 in them... write the name of the script into the Script 1 box, click on a different line, save your file and BANG! You've got your script locked into the dialogue (:
Canaan Sadow is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2010, 12:05 AM   #3
Darthchicken
Lurker
 
Darthchicken's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 8
Current Game: Fallout 3
Your my hero
Darthchicken is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2010, 12:08 AM   #4
Canaan Sadow
Junior Member
 
Canaan Sadow's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Endor
Posts: 366
Current Game: Pokemon & K2
Hahah. Thanks... and if you have any more questions (minus modelling and skinning) feel free to message me and I will help you if I can. (:
Canaan Sadow is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > how do i add a script to dialogue

Tags
dialogue, kotor, moddelling, modding, module, scripting, skinning, tutorial

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:54 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.