lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can't export from 3DSMax 2011
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-13-2011, 07:32 PM   #1
redrob41
Veteran
 
redrob41's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Edmonton
Posts: 951
Current Game: Destiny, Dragon Age:Inquisit
Veteran Modder Helpful! 
Can't export from 3DSMax 2011

I recently got a copy of 3dsmax 2011 (up til now, I'd been using gmax). I can't seem to export. When I do, I get this error:
Code:
MAXScript Rollout Handler Exception

--Runtime error: FileStream cannot create: C:\Program Files\(blah blah my directory tree)\3ds Max 2011\scripts\nwmax\sanity\(model name)_sanitycheck.txt
I'm running 64 bit 3dsmax 2011 (student version) on an iMac with 64 bit Windows 7 (installed through boot camp). 16 GB ram with a quad core i7 processor.
I think I had downloaded the NWMax from this thread http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=201912
and I extracted the folder "NWmax" into the Scripts directory, and the autonwmax.ms file into the Startup directory.
When I start the "Autodesk 3ds Max 2011 64-bit" application, the NWMax toolbox opens fine, and I can import ascii.mdl files without problems. After making changes to the model, I select the AuroraBase and try to "Export Geom only" (I've tried with "Do Sanity Checks" both checked or unchecked), and then I get the error mentioned above.

When I used to use gmax, there was a separate NWMax startup application, which also launched gmax. Is there something like that for 3dsmax?



- Major character artist for the Revenge of Revan mod. -
- List of Completed Mods - Work in Progress Thread - Skinning Tutorial -
redrob41 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-15-2011, 01:05 AM   #2
Working Class Hero
Rookie
 
Working Class Hero's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 216
Rename your NWmax folder to nwmax...I know that sounds really stupid, but I believe the export script is looking for that specific path.

And no, there's no nwmax exe file for 3dsmax that I know of.
Working Class Hero is offline   you may: quote & reply,
Old 03-16-2011, 11:18 AM   #3
redrob41
Veteran
 
redrob41's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Edmonton
Posts: 951
Current Game: Destiny, Dragon Age:Inquisit
Veteran Modder Helpful! 
I gave it a try this morning, and it seemed to work. Thanks . I never would have thought, in a million years, that the folder name being case sensitive could cause a problem.



- Major character artist for the Revenge of Revan mod. -
- List of Completed Mods - Work in Progress Thread - Skinning Tutorial -
redrob41 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-04-2011, 03:53 AM   #4
SomthingMachine
Rookie
 
SomthingMachine's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: AR
Posts: 14
I'm having the same problems with 2010 and I tried that and it didn't work... any more ideas guys?
SomthingMachine is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2011, 09:00 AM   #5
Working Class Hero
Rookie
 
Working Class Hero's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 216
You get the exact same error message as redrob had?
Working Class Hero is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2011, 03:51 PM   #6
SomthingMachine
Rookie
 
SomthingMachine's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: AR
Posts: 14
Yeah, except that it is 3dsmax 2010 instead of 2011...
SomthingMachine is offline   you may: quote & reply,
Old 08-05-2011, 07:04 PM   #7
redrob41
Veteran
 
redrob41's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Edmonton
Posts: 951
Current Game: Destiny, Dragon Age:Inquisit
Veteran Modder Helpful! 
Another thing I discovered, is that with Windows 7, I ALWAYS have to right click and run as an Administrator. Otherwise, I can't export.



- Major character artist for the Revenge of Revan mod. -
- List of Completed Mods - Work in Progress Thread - Skinning Tutorial -
redrob41 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > Can't export from 3DSMax 2011

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:46 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.