lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Jedi Academy - yet another problem with graphics
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-30-2011, 09:44 AM   #1
andrzejpatyk
Lurker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Jedi Academy - yet another problem with graphics

Hello,

I have just installed Jedi Academy. There were no problems during installation and I can access the menu and start a game, however:
-I can't see any characters during the first intro video, though I can hear them
-The game crashes before the gameplay begins (as soon as the ship hits the ground)

I have a Windows Vista 32-bit machine with GeForce 8500GT. Here is what I've already tried and didn't help:
-Reinstalling the game ;-)
-Running jasp.exe as administrator and in Windows XP mode
-Switching to 16-bit
-Installing the oldest drivers for my graphic card I could find (2007)
-Copying the .dll file from GLdirect into GameData (a hint I found on Lucasforums)

I really have no idea what else I could do. I've installed the 1.01 patch - didn't help as well. JK: Jedi Outcast runs smooth on my comp.
I'd be very grateful for any kind of help you guys could come up with.

Thanks in advance and regards.
andrzejpatyk is offline   you may: quote & reply,
Old 04-30-2011, 10:51 AM   #2
-=*Raz0r*=-
Rookie
 
-=*Raz0r*=-'s Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Australia
Posts: 243
If you're using a crack, remove it. There are anti-tamper measures in JA that will cause models to disappear, and possibly why you're crashing.

-=*Raz0r*=- is offline   you may: quote & reply,
Old 04-30-2011, 12:50 PM   #3
andrzejpatyk
Lurker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Nevermind, I managed to overcome the problem. Playing WITHOUT the 1.01 patch helped.
Thanks for the advice anyway.

Last edited by andrzejpatyk; 04-30-2011 at 01:59 PM.
andrzejpatyk is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Jedi Academy - yet another problem with graphics

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:15 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.