lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: weird problem...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-05-2011, 11:09 PM   #1
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
weird problem...

hey this isnt a big deal but recently when i start up JA there are these little boxy yellow numbers in the top left corner the whole time, from the very beginning of the load until i exit the game. how do i get rid of these?
they seem to be lower when the game lags (between 0 and 10) and faster when it runs smoothly (up to 95) so im guessing its some kind of FPS thing but i never typed in a command and i cant get rid of them.
help?
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Old 07-05-2011, 11:35 PM   #2
Tinny
 
Tinny's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,188
Try setting:

/cg_drawfps 0

in the console, and set it to 1 if you wan to re-enable it.


Redeemed!

An old school mod for jedi academy.
Tinny is offline   you may: quote & reply,
Old 07-06-2011, 05:43 AM   #3
-=*Raz0r*=-
Rookie
 
-=*Raz0r*=-'s Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Australia
Posts: 243
It could be XFire's ingame overlay. I think that has an FPS counter.

-=*Raz0r*=- is offline   you may: quote & reply,
Old 07-06-2011, 01:41 PM   #4
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
hmm... it wasnt cg_drawfps. that didnt work. anyway, that uses white numbers in the top right corner, and these are yellow in the top left -- thanks anyway though; but if it is X-Fire's overlay, how do i disable it? or make it invisible or something? its kind of annoying; ill post a screenshot...

how do i upload a screenshot from my computer? when i click insert image, the only option is asking for an URL. i want to browse my hard drive to upload one.

Last edited by irish_texan; 07-06-2011 at 01:49 PM.
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Old 07-06-2011, 07:58 PM   #5
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
ok this is weird... when i push f12 and activate force rage, it toggles the yellow numbers in a counter-clockwise cycle around the screen, from top left, to bottom left, to bottom right, to top right, and then finally just off. theyre gone. really weird... idk what that was all about...
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Old 07-07-2011, 01:54 PM   #6
katanamaru
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 471
Do you have Fraps on your computer? Fraps does that to me. If not open you jaconfig file and see what F1 is bound to.
katanamaru is offline   you may: quote & reply,
Old 07-08-2011, 01:22 AM   #7
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
YES! i didnt even make the onnection, but now that i think of it, it started happening RIGHT after i installed fraps; thanks katanamaru.

(and the jaconfig thing was the very first thing i tried; f12 was only bound to force rage)
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Old 08-24-2011, 09:08 PM   #8
ShadowDelta92
Rookie
 
ShadowDelta92's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Kamino
Posts: 16
Current Game: Jedi Academy
Add meh on Xfire I'm sgtshadowdelta92


Just a plain day as bein a Shadow Squad trooper... Smokin' , Waitin to be called out, losing a few friends a day... We all are used to it...
ShadowDelta92 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > weird problem...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:42 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.