lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Missing characters ++
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-29-2011, 05:38 PM   #1
CodingError
Lurker
 
CodingError's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: In a house
Posts: 3
Exclamation Missing characters ++

Alright, I looked through some pages on the forum here and didn't really find an answer to my problem. I've also tried Googling it, but to no help.

So, I recently installed Jedi Academy on my laptop, which should be more than good enough to run the game (Win7 64-bit, 4GB RAM, Intel i5 CPU, nVidia GeForce GTX 285M).

Anywho, I install the game no problem, start it up with no errors of any kind, make my character all pretty...

...but I can't see my pretty character. Or Rosh. Or any other character. My lightsaber doesn't show up either, and the crosshair is all kinds of weird.

Does anyone know something that can fix the problem? Something my Google-Fu missed? Any help would be greatly appreciated!
CodingError is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2011, 11:03 PM   #2
Tinny
 
Tinny's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,188
Did you install the 1.01 patch? You have your vid card's latest drivers?


Redeemed!

An old school mod for jedi academy.
Tinny is offline   you may: quote & reply,
Old 08-30-2011, 08:20 AM   #3
CodingError
Lurker
 
CodingError's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: In a house
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by Tinny View Post
Did you install the 1.01 patch? You have your vid card's latest drivers?
Yes and yes, I have both.
CodingError is offline   you may: quote & reply,
Old 08-30-2011, 09:18 AM   #4
-=*Raz0r*=-
Rookie
 
-=*Raz0r*=-'s Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Australia
Posts: 243
Sounds like you're using a NO-CD crack. It's triggering JA's anti-piracy measures.

-=*Raz0r*=- is offline   you may: quote & reply,
Old 08-30-2011, 10:17 AM   #5
CodingError
Lurker
 
CodingError's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: In a house
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by -=*Raz0r*=- View Post
Sounds like you're using a NO-CD crack. It's triggering JA's anti-piracy measures.
Well, balls. I'll re-install it and try without the NO-CD. I'll post again later with results.


EDIT: Alright, it works. Turns out it was the NO-CD patch giving me grief. Thanks guys! Whoever's in charge can lock this topic or whatever.

Last edited by CodingError; 08-30-2011 at 12:28 PM.
CodingError is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Missing characters ++

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:10 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.