lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Need help Getting XWA to work on Win 7 64bit
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-24-2011, 12:13 AM   #1
dassark
Lurker
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Need help Getting XWA to work on Win 7 64bit

I have done everything possible to get it to work. Even after using markusegger's MSI. It says "Over here" Please reinstall XWA from Original disc" Dose anyone know what to do. XWA Upgrade forums have nothing and say to use that MSI. So if any one reads this and knows how to help. Please Reply.
dassark is offline   you may: quote & reply,
Old 08-24-2011, 01:34 PM   #2
Wildstar
Can outbowl most of you
 
Wildstar's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jun 2003
Location: Brockton, MA, USA
Posts: 1,502
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
You should be able to post on those forums to get help, as I'm not sure about that one.


Wildstar is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Tech Center > Need help Getting XWA to work on Win 7 64bit

Tags
64bit, markuseggar, windows 7, xwa

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:15 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.