Thread: Can I run SWTOR
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-25-2012, 07:02 PM   #1
guttermonkey
Lurker
 
Join Date: Feb 2012
Location: Midwest
Posts: 1
Current Game: World of warcraft
Can I run SWTOR

I was wondering if I could run SWTOR on my Dell XPS M1710 my specs are
Intel Core Duo 2.0GHz
3 GB DDR2
Nvidia Geforce 7900 GS Go 256 MB
Windows 7 Pro 32
guttermonkey is offline   you may: quote & reply,
Old 03-01-2012, 10:43 PM   #2
Darth Avlectus
Your point?
 
Darth Avlectus's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Attack on Titan
Posts: 4,229
Current Game: Soul Calibur 5
First: WELCOME to LucasForums/StarWarsMMO.NET!

Secondly: your machine's specs look fine to me but I don't know for sure because I'm not playing it yet. Why not just have a look-see and compare for yourself?
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=3898

I know it's confusing at first but it isn't so bad once you get into it. I want to build my own machine and play this game, but for the foreseeable future I'm afraid that won't be happening.

Still, we'd be happy to try to help with technical issues that may arise.

Also if you get it working, this might be of interest to you as well:
http://www.swtor.com/community/showt...computer+specs

Best of luck!


"I cant see S***! --YOU GO TO HELL!" --Tourettes guy
Darth Avlectus is offline   you may: quote & reply,
Old 03-02-2012, 12:55 AM   #3
Lynk Former
internet hate machine
 
Lynk Former's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Sep 1999
Location: Australia
Posts: 18,937
10 year veteran! The Walking Carpets Guild Officer Imperialist Meatbags Guild Officer LF Jester 
Or you could just do this...

Quote:
Originally Posted by Lynk Former View Post
1. Go to this site: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ using either Internet Explorer or Google Chrome (since it requires ActiveX support) and make sure the browser you're using isn't blocking the plugin.

2. On the drop down, find "Star Wars: The Old Republic" (it's the last Star Wars title on the list)

3. Click "Can you run it?" and wait for the results.

Lynk Former is offline   you may: quote & reply,
Old 03-02-2012, 11:25 AM   #4
Darth Avlectus
Your point?
 
Darth Avlectus's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Attack on Titan
Posts: 4,229
Current Game: Soul Calibur 5
^^^Cool, I didn't know that even existed. Just saved me (and is going to save me) a *whole* lot of time I would have had to spend spec matchng. Awesome.


"I cant see S***! --YOU GO TO HELL!" --Tourettes guy
Darth Avlectus is offline   you may: quote & reply,
Old 03-02-2012, 01:01 PM   #5
mimartin
TOR ate my KotOR
 
mimartin's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Dec 2004
Location: Texas
Posts: 6,025
Current Game: TOR/FO:NV
Imperialist Meatbags Guild Officer The Walking Carpets Guild Officer Alderaan News Holopics contributor 
Thank the maker, just tested my office computer and it flunked the video card part of the test. Had it passed I'm pretty sure I would be jobless soon.
mimartin is online now   you may: quote & reply,
Old 03-12-2012, 09:34 PM   #6
Scorge
Jedi Master
 
Scorge's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Next door.
Posts: 566
Current Game: SWTOR
Alderaan News Holopics contributor 
Quote:
Originally Posted by mimartin View Post
Thank the maker, just tested my office computer and it flunked the video card part of the test. Had it passed I'm pretty sure I would be jobless soon.
What do you mean? You would be jobless by playing SWTOR all the time on the office computer? or........


Formally MrObiWan

If you need help with textures on any KotOR/TSL mod, feel free to contact me.



Scorge is offline   you may: quote & reply,
Old 03-12-2012, 09:53 PM   #7
mimartin
TOR ate my KotOR
 
mimartin's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Dec 2004
Location: Texas
Posts: 6,025
Current Game: TOR/FO:NV
Imperialist Meatbags Guild Officer The Walking Carpets Guild Officer Alderaan News Holopics contributor 
I would get fired....
mimartin is online now   you may: quote & reply,
Old 03-19-2012, 10:33 AM   #8
VicMackey
Lurker
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Will my Toshiba Satellite run game?

Hi guys...wanted to know your opinion on this.

Will my laptop run this game?

Stats:

Name: Toshiba Satellite X205-S9800 17 Inch Laptop
CPU: Intel Core 2 Duo T5550/1.83 GHz (Dual-Core)
- 667MHz
- CPU L2 Cache 2MB
- Chipset: Intel PM965
RAM: 2GB Memory DDR2 667
- Memory type: 2 x DIMM
- Max supported: 4GB
VIDEO: NVIDIA GeForce 8700M GT (512MB memory)
Operating System: Vista Home Premium

I'm guessing it won't work, but wanted to check. Thank you!

VicMackey

Moderator note [03-19-2012 11:08 AM]

Lynk has given a easy way to tell. See post 3 in this thread.


Last edited by mimartin; 03-19-2012 at 11:08 AM.
VicMackey is offline   you may: quote & reply,
Old 03-19-2012, 11:21 AM   #9
VicMackey
Lurker
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
That is great...thank you Moderator.
VicMackey is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars: The Old Republic MMO Forums > Game Discussion > Taris Recovery Center > Can I run SWTOR

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump