lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: HELP: Alt-fire option
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-04-2012, 04:31 PM   #1
Professor Lamme.
Rookie
 
Professor Lamme.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Loading...
Posts: 26
Question HELP: Alt-fire option

When I am making a npc, i put him his weapon (WEAPON_BLASTER) but i want him to use the alt-fire. How can i do that?


Professor Lamme. is offline   you may: quote & reply,
Old 06-07-2012, 08:54 AM   #2
Professor Lamme.
Rookie
 
Professor Lamme.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Loading...
Posts: 26
pls answer i really need to know how...oh and dont tell me that it is by adding the line altfire 1 to the npc file because it doesnt work. so i'd appreciate any help.


SORRY FOR THE DOUBLE POST


Professor Lamme. is offline   you may: quote & reply,
Old 06-10-2012, 05:53 PM   #3
Darth*krisz
Rookie
 
Darth*krisz's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Venator-C Class Star Destroyer
Posts: 14
Current Game: Jedi Academy,Jedi Outcast
You want to write an Icarus(.ibi) scritp whit you enable to the npc to use alf-fire.
To use the script you want to spawn the npc in the GTKRadiant and add.this to thing to the npc in GTK. key:spawnscript value:altfier_script or whatever
Darth*krisz is offline   you may: quote & reply,
Old 06-10-2012, 11:36 PM   #4
Tinny
 
Tinny's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,188
I think if you set the npcs intelligence to 5, they start to use alt fire more.


Redeemed!

An old school mod for jedi academy.
Tinny is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2012, 12:11 PM   #5
Professor Lamme.
Rookie
 
Professor Lamme.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Loading...
Posts: 26
i have mor chars with intelligence to 5 and it isnt that. about scripting, idk how to do that and besides i was thinking about using the console like spawning a npc that would automaticaly use alt fire and do so whenever i spawned him


Professor Lamme. is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2012, 03:28 PM   #6
Professor Lamme.
Rookie
 
Professor Lamme.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Loading...
Posts: 26
please if any one knows on how to make this work please send me a detailed tutorial by MP.


Professor Lamme. is offline   you may: quote & reply,
Old 06-29-2012, 07:55 PM   #7
Darth*krisz
Rookie
 
Darth*krisz's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Venator-C Class Star Destroyer
Posts: 14
Current Game: Jedi Academy,Jedi Outcast
Give to the npc another npc behier witch using alt fire.Sry my bad english
Darth*krisz is offline   you may: quote & reply,
Old 07-05-2012, 09:06 AM   #8
Professor Lamme.
Rookie
 
Professor Lamme.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Loading...
Posts: 26
sorry i couldn't understand what you wrote


Professor Lamme. is offline   you may: quote & reply,
Old 07-31-2012, 03:40 PM   #9
Darth*krisz
Rookie
 
Darth*krisz's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Venator-C Class Star Destroyer
Posts: 14
Current Game: Jedi Academy,Jedi Outcast
NPC

Copy the Imperial Commander NPC and replace the model.Becouse the imperial Commander can use altfire if you replace the model your NPC can use altfire
Darth*krisz is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Coding > HELP: Alt-fire option

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:47 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.