Thread: Server Error Code 9000
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-17-2012, 11:57 PM   #1
Eefluxx
Junior Member
 
Eefluxx's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Bama
Posts: 380
Server Error Code 9000

So I seem to get this code alot for some reason.

I ran my troubleshooter and it said default gatewaye not found and that it fixed it.

I played for a couple of weeks with no problems and all of a sudden its happening again.

I had read somewhere that you can change your settings to run in compatibilty mode for Windows XP service pack3 and that it helps.

Should I do that if I am running Windows 7 64bit. And if I do, do I then lose my 64bit extra of reading more than 4GBs of memory.


My specs on this computer (home built)

motherboard - Asus M5A97 AMD
processor - AMD Phenom II Black Edition 965 Quad core 3.4
PSU - Rosewill Xtreme 850Watt
Mem - Gskills 2X4GBs
Video - Sapphire Radeon HD 7870 2GB 256bit GDDR5 pci express 3.0 x 16.
SSD - OCZ Vertex 128GB (Main)
HDD - Seagate Barracuda 2TB (backup)

Only things I have on this computer right now is Windows 7 64bit, Diablo III for the wife and SWTOR for me.

Has anyone else had this problem and know how to fix it?


Feel Free To Disagree.....Most People Do Anyways

Last edited by Eefluxx; 09-18-2012 at 12:17 AM.
Eefluxx is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars: The Old Republic MMO Forums > Game Discussion > Taris Recovery Center > Server Error Code 9000

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump