lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Knights of the Old Republic III : The Jedi Masters 2.0 (beta)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-30-2013, 01:56 AM   #81
LazyAmerican
Rookie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 12
Anyone care to post mods they've used in conjunction with this? I'd love to dive into this...but I'd rather not wind up with a huge mess of incompatible shenanigans either. In particular would USM or high level force powers work here?
LazyAmerican is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2013, 04:51 PM   #82
Christos K
Veteran
 
Christos K's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 753
USM would probably be incompatible. Force power mods should work fine but I would install them AFTER isntalling TJM.


"It's the one that says Bad Mother ****er." - Jules Winnfield... Describing his wallet, Pulp Fiction.
Christos K is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2013, 08:42 PM   #83
milestails
Junior Member
 
milestails's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 298
As a rule of thumb, always install super, mega, ginormous mods first as a base from which to install smaller mods on.

You can then see where compatibility issues resonate.
milestails is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2013, 02:12 PM   #84
Codeluke
Rookie
 
Codeluke's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: In My Office
Posts: 44
Current Game: KotOR
Great mod, but I did encounter an error on M4-78 where HK-47 vanishes after I tell him that "I don't have any evidence" in regards to the main quest that prevents me from continuing in the story.
Codeluke is offline   you may: quote & reply,
Old 08-18-2013, 01:11 AM   #85
Muklin
Lurker
 
Join Date: Sep 2009
Location: England
Posts: 3
Current Game: Kotor, Batman
Folder extraordinaire 
Encouted a Bug. Cannot get to main street on coruscant. crashes everytime?

01. In a attempt to delete the mod I activated steam to update my game and verified my files.....it updated one file. I then load the game back up, the mod was still active and decided to try again. this time it worked! maybe the file or maybe luck? lol

02. Having made it to main street i ran to find the memorial......the game seems stuck after Mandalores speech to his ppl

....Alas, it seems that the main street bug is still there, occured on leaving my apartment and the senate


I7 920 | 6gb RAM | 3x NVIDIA GTX 280

Last edited by Muklin; 08-18-2013 at 02:10 AM.
Muklin is offline   you may: quote & reply,
Old 09-08-2013, 09:41 PM   #86
Mandalore478
Lurker
 
Mandalore478's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Texas
Posts: 4
Current Game: Dragon Age, KOTOR 2, FFVI
Just started playing, but I found two bugs so far. The big one is that the game crashed after I left Onderon and I was shot down. The second bug is that the leader of The Company's lines kept cutting out before he finished talking. Game seems good so far besides those two things though.
Mandalore478 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2013, 05:55 PM   #87
Wedge Suron
Grey Jedi Lord
 
Wedge Suron's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Commanding the Justice
Posts: 577
Current Game: many
Quote:
Originally Posted by Mandalore478 View Post
Just started playing, but I found two bugs so far. The big one is that the game crashed after I left Onderon and I was shot down. The second bug is that the leader of The Company's lines kept cutting out before he finished talking. Game seems good so far besides those two things though.
The latter is something that I noticed a lot, not just then.




A nice song, fits them perfectly.
The Mandalorians - The Chosen Ones
Wedge Suron is offline   you may: quote & reply,
Old 09-14-2013, 10:49 PM   #88
Mandalore478
Lurker
 
Mandalore478's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Texas
Posts: 4
Current Game: Dragon Age, KOTOR 2, FFVI
There is a huge bug on Etti IV. I was trying to defeat the guard droids in the apartments for the Czerka subquest, but none of them would die. They would go to 1% life and then they would become invincible. Is there a fix for this?

Edit 1: I was able to complete the quest by using a stealth field generator. Hope that this helps someone!

Last edited by Mandalore478; 09-15-2013 at 06:18 PM.
Mandalore478 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-15-2013, 05:37 AM   #89
Wedge Suron
Grey Jedi Lord
 
Wedge Suron's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Commanding the Justice
Posts: 577
Current Game: many
I noticed that too.




A nice song, fits them perfectly.
The Mandalorians - The Chosen Ones
Wedge Suron is offline   you may: quote & reply,
Old 09-15-2013, 06:17 PM   #90
Mandalore478
Lurker
 
Mandalore478's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Texas
Posts: 4
Current Game: Dragon Age, KOTOR 2, FFVI
Hmm... It seems that I now have two game-breaking bugs. First off is that I now have two Kannos' and no Shadow. Second is that it appears everytime I try to recruit a second Apprentice it replaces the first one (I recruited Lolma first and then I tried to recruit Boran and he just replaced her. Tried using the other two but the same thing happened.) If there is a fix for either of these things I would love to know!

Last edited by Mandalore478; 09-15-2013 at 06:51 PM.
Mandalore478 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-16-2013, 12:09 PM   #91
Wedge Suron
Grey Jedi Lord
 
Wedge Suron's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Commanding the Justice
Posts: 577
Current Game: many
Quote:
Originally Posted by Mandalore478 View Post
Hmm... It seems that I now have two game-breaking bugs. First off is that I now have two Kannos' and no Shadow. Second is that it appears everytime I try to recruit a second Apprentice it replaces the first one (I recruited Lolma first and then I tried to recruit Boran and he just replaced her. Tried using the other two but the same thing happened.) If there is a fix for either of these things I would love to know!
First one happens occasionally to me, doesn't always happen. It sorted itself actually, Second one is a new one on me.




A nice song, fits them perfectly.
The Mandalorians - The Chosen Ones
Wedge Suron is offline   you may: quote & reply,
Old 09-16-2013, 09:50 PM   #92
Mandalore478
Lurker
 
Mandalore478's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Texas
Posts: 4
Current Game: Dragon Age, KOTOR 2, FFVI
Quote:
Originally Posted by Wedge Suron View Post
First one happens occasionally to me, doesn't always happen. It sorted itself actually, Second one is a new one on me.
Hopefully it'll fix it's self in the future. Guess I'll load a previous save and see if I can fix the apprentice issue. Yay for a hour of backtracking...
Mandalore478 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-04-2013, 06:23 PM   #93
Nirone
Lurker
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Knights of the Old Republic III : The Jedi Masters 2.0 (beta)

I've found a bug when I try to leave Freedon Nadd's tomb. The door is just a black spot, and I can't leave.
Nirone is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2013, 09:48 PM   #94
DarthPlastic
Rookie
 
DarthPlastic's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Paris
Posts: 18
Current Game: KotOR and TSL
Hey, just thought Id share my bugs
-Vima not showing up at aid station, preventing you to take vimack as a DS apprentice
-After recruiting Lolma, she will show up on the Eagle but she does not appear at party selection
-Invincible droids in ettiIV
-When you sacrifice a certain person for a certain sith, you cannot exit the tomb
-Canderous sppech crash

Got a few more but those were the major ones



The French Sexy-Boy
DarthPlastic is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2013, 07:06 PM   #95
Invotis
Lurker
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
In the tomb where HK-47 and Canderous spawn you can't switch to Canderous at the beginning. Doing so will get you stuck in a room without doors. Stick to HK-47 and Canderous will spawn next to you in a few seconds.

I read somewhere that the Mandalorian quest and Shadow's quest are bugged. They said it would make you unable to complete the game if you completed their quests.

Gamebreaking bug:
At the endgame after you've been in the tomb with HK-47 and Canderous you have to search for escape pods with the doc. I opened the door to the engine deck with my lightsaber. When I go in the screen just goes black. I can open the menu, hear my lightsaber activate, but I can't see anything.

EDIT: Just noticed I can take another door to the right. That's it. Maybe it's better to lock the door that causes the bug.

Last edited by Invotis; 11-05-2013 at 07:17 PM.
Invotis is offline   you may: quote & reply,
Old 01-09-2014, 06:13 AM   #96
LiliArch
Lurker
 
LiliArch's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 3
I registered just to be able to write in this topic, and then I mess up my display settings and can't find anything... urgh.

Anyway, to business:

Quote:
Originally Posted by Nirone View Post
I've found a bug when I try to leave Freedon Nadd's tomb. The door is just a black spot, and I can't leave.
If I'm not perfectly wrong, that happens when you load a savegame that has been made after Freedon Nadd tells you to run away if you can, but before you actually get out of the tomb (...obviously, otherwise you wouldn't try to leave the tomb). Happened to me, anyway. Loading a savegame that has been made BEFORE you talk to Nadd seems to work all right.

A sort-of-a buglist I have found:
Show spoiler

I have a feeling I forgot something... well, I'll re-report, if I remember what it was and/or if I find something new.

//Edit. Ah yes, of course. Let me continue...
Show spoiler

I guess I should tell that I did a manual installation, not with the .exe installer.

Last edited by LiliArch; 01-10-2014 at 02:32 AM.
LiliArch is offline   you may: quote & reply,
Old 02-10-2014, 11:27 AM   #97
Col_Zechs
Rookie
 
Col_Zechs's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: USA
Posts: 223
Current Game: Star Wars the Old Republic
Where do I download the latest version of the Jedi Masters mod?
Col_Zechs is offline   you may: quote & reply,
Old 02-12-2014, 06:32 AM   #98
Trex
Forumite
 
Trex's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: UK
Posts: 508
Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by Col_Zechs View Post
Where do I download the latest version of the Jedi Masters mod?
The latest version of the mod is still the one in the first post of this thread.


KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC : THE JEDI MASTERS
PLAY THE TOTAL CONVERSION MOD NOW! . | If you're interested, my almighty fanfic can be read here.
Trex is offline   you may: quote & reply,
Old 02-13-2014, 11:57 AM   #99
TheWildMeek
Lurker
 
TheWildMeek's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
CAUTION MAY CONTAIN SPOILER

i can't seem to move on in the game because i cant leave my ship when i travel to apeture station and deep space wreckage. anyone else encounter these problems?
TheWildMeek is offline   you may: quote & reply,
Old 02-13-2014, 12:18 PM   #100
Obi-Wan Bologna
Rookie
 
Obi-Wan Bologna's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 186
I'm excited for this, but I think I'll wait till it's out of beta.


Formerly Obi-Wan Baloney
Obi-Wan Bologna is offline   you may: quote & reply,
Old 02-13-2014, 05:36 PM   #101
Trex
Forumite
 
Trex's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: UK
Posts: 508
Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by TheWildMeek View Post
CAUTION MAY CONTAIN SPOILER

i can't seem to move on in the game because i cant leave my ship when i travel to apeture station and deep space wreckage. anyone else encounter these problems?
When docking with a space station or similar, you exit via the docking hatch. It's located at the top of the map in the ships right wing.


KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC : THE JEDI MASTERS
PLAY THE TOTAL CONVERSION MOD NOW! . | If you're interested, my almighty fanfic can be read here.
Trex is offline   you may: quote & reply,
Old 02-14-2014, 10:53 AM   #102
TheWildMeek
Lurker
 
TheWildMeek's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
When i go to get a specialization from freedon nadd it freezes the game and i have to close it. is this because i already got a specialization from ulic or just a glitch?
TheWildMeek is offline   you may: quote & reply,
Old 02-14-2014, 03:19 PM   #103
Trex
Forumite
 
Trex's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: UK
Posts: 508
Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by TheWildMeek View Post
When i go to get a specialization from freedon nadd it freezes the game and i have to close it. is this because i already got a specialization from ulic or just a glitch?
Yeah, I'm guessing it's because your trying to do both.

In the final version you won't be able to get specialization from both.


KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC : THE JEDI MASTERS
PLAY THE TOTAL CONVERSION MOD NOW! . | If you're interested, my almighty fanfic can be read here.
Trex is offline   you may: quote & reply,
Old 02-20-2014, 04:23 PM   #104
the_raven
Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Location: Moldova
Posts: 33
Current Game: Kotor, JKA, SWTOR
eh, downloading 963mb is kinda irritating, but people say it's worth it, so I'll do it. just for the record though, maybe using torrents or something similar would be better?

ok, I've downloaded, installed it, ran the game. the game crashes after the two aliens speak and the ships cutscene ends. what gives?

Last edited by the_raven; 02-21-2014 at 10:05 AM.
the_raven is offline   you may: quote & reply,
Old 02-22-2014, 07:51 AM   #105
doru133
Lurker
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
why Bastila,Hk-47 doesn't appear on the ship?
doru133 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-22-2014, 08:56 AM   #106
Trex
Forumite
 
Trex's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: UK
Posts: 508
Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by the_raven View Post

ok, I've downloaded, installed it, ran the game. the game crashes after the two aliens speak and the ships cutscene ends. what gives?
Have you tried it more than once?

Do you see the short movie with the ships, or does the game crash before that?
If it crashes before, does changing your games' video settings work.
If not, does deleting TJM036.bik from your movies folder help?

Quote:
Originally Posted by doru133 View Post
why Bastila,Hk-47 doesn't appear on the ship?
Are the other characters you recruit such as Exile showing?

Replaying the parts where HK and Bastila join your party might help.


KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC : THE JEDI MASTERS
PLAY THE TOTAL CONVERSION MOD NOW! . | If you're interested, my almighty fanfic can be read here.
Trex is offline   you may: quote & reply,
Old 02-22-2014, 11:09 AM   #107
maltron66
Rookie
 
maltron66's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Greece
Posts: 188
Ookay, noob question:
I've decided to play this mod (apparently), but here's what I don't know:
Do I have to install KOTOR 2 and then the patch and THEN this mod? I mean, do I need the patch for KOTOR 2 in order for this to work?
maltron66 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-22-2014, 01:12 PM   #108
Trex
Forumite
 
Trex's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: UK
Posts: 508
Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by maltron66 View Post
Ookay, noob question:
I've decided to play this mod (apparently), but here's what I don't know:
Do I have to install KOTOR 2 and then the patch and THEN this mod? I mean, do I need the patch for KOTOR 2 in order for this to work?
Do you mean Kotor2's patch or them mod's patch?

If you mean Kotor2's patch, then yes I'd recommend using it before installing this mod.


KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC : THE JEDI MASTERS
PLAY THE TOTAL CONVERSION MOD NOW! . | If you're interested, my almighty fanfic can be read here.
Trex is offline   you may: quote & reply,
Old 02-22-2014, 04:49 PM   #109
maltron66
Rookie
 
maltron66's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Greece
Posts: 188
Quote:
Originally Posted by Trex View Post
Do you mean Kotor2's patch or them mod's patch?

If you mean Kotor2's patch, then yes I'd recommend using it before installing this mod.
Yes, I meant KOTOR 2's patch. So, there is a patch for The Jedi Masters as well?

Last edited by maltron66; 02-22-2014 at 04:56 PM.
maltron66 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-22-2014, 08:23 PM   #110
DAFFYDAFFY1
Rookie
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 11
I saw this on another website called villainousviews.com/.Is it the same mod?
It seems to come in six parts.
DAFFYDAFFY1 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-23-2014, 06:29 AM   #111
Trex
Forumite
 
Trex's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: UK
Posts: 508
Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by maltron66 View Post
Yes, I meant KOTOR 2's patch. So, there is a patch for The Jedi Masters as well?
There's a small patch earlier in the thread to fix one of the quests.

Quote:
Originally Posted by DAFFYDAFFY1 View Post
I saw this on another website called villainousviews.com/.Is it the same mod?
It seems to come in six parts.
Villainousviews is my animation site where I had the older version of the mod hosted. The new version is on www.the-jedi-masters.com. I just haven't got around to tidying my animation site yet.


KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC : THE JEDI MASTERS
PLAY THE TOTAL CONVERSION MOD NOW! . | If you're interested, my almighty fanfic can be read here.
Trex is offline   you may: quote & reply,
Old 02-23-2014, 08:53 AM   #112
Col_Zechs
Rookie
 
Col_Zechs's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: USA
Posts: 223
Current Game: Star Wars the Old Republic
I want to add some player heads with portraits but the files in the mod are named differently. Can you tell me what I have to renamed them to to get the downloaded portraits and heads to work?
Col_Zechs is offline   you may: quote & reply,
Old 04-11-2014, 11:05 AM   #113
Col_Zechs
Rookie
 
Col_Zechs's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: USA
Posts: 223
Current Game: Star Wars the Old Republic
Has the Jedi Masters Mod 2.0 been updated recently?

Col_Zechs is offline   you may: quote & reply,
Old 04-11-2014, 02:21 PM   #114
Trex
Forumite
 
Trex's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: UK
Posts: 508
Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by Col_Zechs View Post
Has the Jedi Masters Mod 2.0 been updated recently?
Not for a while. I'm still awaiting some voice acting lines before I go through the final pile of bug fixes.


KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC : THE JEDI MASTERS
PLAY THE TOTAL CONVERSION MOD NOW! . | If you're interested, my almighty fanfic can be read here.
Trex is offline   you may: quote & reply,
Old 04-26-2014, 08:49 AM   #115
PR3D4TOR
Lurker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Hi,

I just started the game and i can not talk to Boran after inspecting the ship/doing the tomb stuff. I need to collect parts and Boran may be able to help but he does not say anything new to me. Just tells me where the cave is and how his father became like that and 1 other option but no actual help on how to get to the jungle and so on ...

EDIT: Are mods compatible with this mod? Like 90SK Super Content Mod, Force mods and Ultimate Saber Mod?

Last edited by PR3D4TOR; 04-26-2014 at 09:10 AM.
PR3D4TOR is offline   you may: quote & reply,
Old 04-27-2014, 03:06 PM   #116
Xlampaxloupas
Lurker
 
Xlampaxloupas's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Do you need any more "voice actors", because I would be glad to help!
Xlampaxloupas is offline   you may: quote & reply,
Old 04-29-2014, 07:33 AM   #117
Trex
Forumite
 
Trex's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: UK
Posts: 508
Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by PR3D4TOR View Post
Hi,

I just started the game and i can not talk to Boran after inspecting the ship/doing the tomb stuff. I need to collect parts and Boran may be able to help but he does not say anything new to me. Just tells me where the cave is and how his father became like that and 1 other option but no actual help on how to get to the jungle and so on ...
Hmm. Hopefully this is just a glitch. If you can load up a save from in the tomb and play from there, that might fix it.

Quote:
Originally Posted by PR3D4TOR View Post
Hi,

EDIT: Are mods compatible with this mod? Like 90SK Super Content Mod, Force mods and Ultimate Saber Mod?
Some mods will certainly be compatible. Sadly I don't have an official list yet though.

Looking at three you mentioned, they may all work but I can't guarantee anything.

Quote:
Originally Posted by Xlampaxloupas View Post
Do you need any more "voice actors", because I would be glad to help!
Thank you for the offer, but everything has been cast at this point and I'm only waiting for one person to get back to me with their lines.

After that, it shouldn't be long before the mod gets a final release.


KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC : THE JEDI MASTERS
PLAY THE TOTAL CONVERSION MOD NOW! . | If you're interested, my almighty fanfic can be read here.
Trex is offline   you may: quote & reply,
Old 05-01-2014, 10:16 PM   #118
visualmnm
Lurker
 
Join Date: May 2014
Posts: 2
I don't even know if I'm replying the right way but here it goes. I've downloaded the 2 zip files of TJM 2.0, I'm using the steam version of kotor 2 and I've put in all the extracted files into my override. When I start the game it has Revan on the side and it has kotor 3 the jedi masters on it all in red, so that looks good. Everything looks good with character creation including new portraits, outfits and red coloring. When I finish though the game freezes on the loading screen.
visualmnm is offline   you may: quote & reply,
Old 05-05-2014, 03:05 PM   #119
annaanimus
Lurker
 
Join Date: May 2014
Posts: 3
my friend played this game
this was the general result
http://www.twitch.tv/thevikktor/c/4193121

you can also watch him play the entire game
annaanimus is offline   you may: quote & reply,
Old 05-07-2014, 01:18 AM   #120
Christos K
Veteran
 
Christos K's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 753
^Not sure how to respond to that post. It seems to be disrespectful in nature but hidden behind the fact you are linking to a post of you "friend" playing it.


"It's the one that says Bad Mother ****er." - Jules Winnfield... Describing his wallet, Pulp Fiction.
Christos K is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > Knights of the Old Republic III : The Jedi Masters 2.0 (beta)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:37 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.