lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problem on the Zone
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-16-2001, 11:13 PM   #1
Mustang23
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 3
Question Problem on the Zone

I need help. I have been having a big problem on the zone. I can't play any multiplayer games. When i join a game and click in the game wont start it just gives me an error: unable to conect to player 3 or 4 whichever. When i try to host a game it I get there but no one else does. I am running windows ME and am connected on a DSL modem, two computers in my house have it. If anybody knows what I should do, could you please explain in detail what I need to fix this problem. Thanks for your help.
Mustang23 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-16-2001, 11:23 PM   #2
Boba Rhett
Guest
 
Posts: n/a
I don' t know much about it but could your router be the problem? One of my friends is unable to host because he uses one.
  you may: quote & reply,
Old 11-17-2001, 07:50 AM   #3
JediMasterEd
Forumite
 
JediMasterEd's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: I dunno...somewhere between the Pacific and Atlantic Oceans...
Posts: 626
I've seen this before. I have the same problem. Do you have a linux firewall up? If so, I believe THAT'S your problem.


Peter: Another thing that grinds my gears is when I can't find the droids I'm looking for.
Stormtrooper: Yeah, I know. What gives with that?
JediMasterEd is offline   you may: quote & reply,
Old 11-17-2001, 08:06 AM   #4
Kudar
Guest
 
Posts: n/a
It's probably a router/firewall problem, I was unable to host games until I turned off the firewall that's built into Windows XP and I can't host at work because of the firewall issue too
  you may: quote & reply,
Old 11-17-2001, 04:33 PM   #5
ZeroXcape
Guest
 
Posts: n/a
Yes - your router is what is blocking your connection. Unfortunatly, many LucasArts games have these connectivity problems. Unless you directly connect into your DSL modem, or you set your router to direct ALL incoming ports to your specific computer: you won't be able to host/join MP games

I had this problem throughout the ENTIRE beta process and it kept me from crushing people like ChrisC3PO and DJG
  you may: quote & reply,
Old 11-17-2001, 09:38 PM   #6
Mustang23
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 3
How do I turn off the firewall?
Mustang23 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-17-2001, 10:19 PM   #7
DarkTrooper
Guest
 
Posts: n/a
if it has an icon in da bottom right corner double click on it then it will prob have an option to turn off



hope i can help
  you may: quote & reply,
Old 11-30-2001, 09:59 AM   #8
BigDaddi
Guest
 
Posts: n/a
I have a linksys router on my DSL connection and I can always connect to games on the zone. I hosted a private one in the trial version for me and a friend too.
  you may: quote & reply,
Old 11-21-2009, 08:59 PM   #9
no1
Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Location: http://www.youtube.com/mandai2
Posts: 116
Zone is dead. Try GameRanger or Voobly.
no1 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > Community > GalacticBattles.com > Information Center > Tech Troubles > Problem on the Zone

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:16 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.