lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Anyone notice lag?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-21-2001, 06:36 PM   #1
hpyboy
Guest
 
Posts: n/a
Question Anyone notice lag?

Has anyone noticed any bad lag on an IPX game?

Usally in a 2 player game (2 computer vs. 2 players) we get pretty bad lag. Particularly in big fights...(50 or more units)
Both computers are pretty high end... althon 900 and an althon 1.4.
The whole game slows to a few frames a second(gui stutters).

I was thinking if this is bad in a lan environment I would hate to see it online.

Anyone seen this? or can anyone provide the ideal lan situation to improve the preformance?

Thanks for any info

  you may: quote & reply,
Old 11-21-2009, 09:00 PM   #2
no1
Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Location: http://www.youtube.com/mandai2
Posts: 116
Can't say I know many networks that still use IPX these days.
I'd recommend using TCP/IP instead.

Last edited by no1; 11-21-2009 at 09:10 PM.
no1 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > Community > GalacticBattles.com > Information Center > Tech Troubles > Anyone notice lag?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:50 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.