lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: screenshots!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-30-2002, 12:33 PM   #1
Slave I
 
Slave I's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 13
screenshots!

when ever i try to make screenshots by pushing F12, the game pauses like it should. but i can never find them on my computer after i quit the game. Can some body please help?
Slave I is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2002, 09:47 PM   #2
talldudeX
ICantBelieveitsnotButter
 
talldudeX's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Pot of Spaghetti
Posts: 1,308
Try pressing "Print Screen". Then close the game and go into a paint program and press cntrl+v at the same time. Then you should just be able to save the screen shot.

talldudeX is offline   you may: quote & reply,
Old 08-02-2002, 09:05 PM   #3
Slave I
 
Slave I's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 13
That works but only to the last screenshot i take. do i have to exit and do that process each time i make one screenshot?
Slave I is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RogueSquadron.net > 2. Rogue Squadron > Tech Centre > screenshots!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:57 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.