lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Jedi Outcast FAQ
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-15-2002, 12:27 PM   #41
rob
 
rob's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: roma(italy)
Posts: 2
Mod's problem

I've got problem;I put the pk3 file in the jk2data folder .When i startv the game in go to set up click mod but nothing is written in tthe mod folder game .I?ve done all the istructions of the mods i can't play with.I can play onlyb the ladder ,no the others.Excuse me for my english Thanks for help
rob is offline   you may: quote & reply,
Old 11-15-2002, 06:28 PM   #42
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
It's ether one of two things:

1. There are two types of Mods, single player mods and multiplayer mods. They are not compatible. Make sure you're using the correct type for the game mode you want to play.

2. to get the Mod to show up in the mod menu you gotta it put into a new seperate folder (with the name of what you want it to be listed as in the Mod Menu) in the /gamedata folder.

Razor Ace


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 11-16-2002, 02:18 AM   #43
Darth Vader III
 
Darth Vader III's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Estonia, Tallinn
Posts: 274
Smile

Also I found out that mods wont appear in the SP without v. 1.04 patch. (worked for me)


Anakin and Darth Vader rock!

Custom avatar made by Jedi_Anakin_S
Darth Vader III is offline   you may: quote & reply,
Old 12-05-2002, 03:07 AM   #44
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Actually the 1.04 patch shouldn't affect single player at all (Single Player only recognizes 1.03... though 1.04 DOES INCLUDE the updates from 1.03, so go figure), since it was a multiplayer update.

The latest explanation for Kyle's saber color change has to do with the Star Wars liscense (which either changed since MotS came out in early '98, or else doesn't apply to LEC itself so much as it applies to third party companies):

In the "official" Star Wars canon (the films), Good Guys(tm) use either blue or green lightsabers (or purple if you're Mace Windu) and Bad Guys(tm) use red lightsabers.

So Raven admitted that they were held on a short leesh as it were for Single Player, meaning Kyle had to have blue (just to be different, since he had green in the first game I guess) and all the bad lightsaber users had to use red (a change from JK and MotS, in which the game guys used a variety of colors).

Incidentally, Kyle never used a red saber in MotS, I swear it was ALWAYS orange. It would have been nice if they explained (in story terms) why he has a blue saber all of a sudden, but oh well...

This also helps to explain why Kyle's saber suddenly "doesn't work" (ie: turns off) in water, because of an unfilmed scene (that appears in the TPM novelisation). Too bad AOTC pretty much trashed that notion (see the Jango vs. Obi-Wan fight).
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 12-05-2002, 08:18 AM   #45
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Why is it such a big deal for the saber to be blue/green/red in a EU based game? Don't the NJO books still use off-canon colors after the anno from the Flanaled One?

Also, there's a bit of a difference from being splash vs. water proof. My guess is that the saber shorts out if the internals are soaked.

BTW, sorry about the lack of updates to the FAQ. I had said that I hoped to do a update before the end of the month but I simply had too much fun during Turkey week to get anything done. Hopefully, I'll get to it soon after I finish Release 1 of MotF.

Razor Ace


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-24-2002, 07:49 AM   #46
Brandoise
 
Brandoise's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chicago
Posts: 19
heres an idea:
What is a model/how is it different from a skin?
I am always hearing newbies ask that one :P
Brandoise is offline   you may: quote & reply,
Old 12-24-2002, 03:02 PM   #47
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Good one.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 01-05-2003, 02:31 PM   #48
Arreat
 
Arreat's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: tatooine
Posts: 817
I need help!
Well 1st of all its my 1st time making servers. I need to know how to kick! Im tired of having to use the voting way of getting rid of peeps. Is there any way to kick without having to vote? Also i dunno anything about this rcon stuff. So plz state the steps to kick other people without having to vote them off. Oh, and if possible can u plz tell me some other commands, if yes it'd be greatly appreciated.




Jack Bauer once forgot where he put his keys. He then spent the next half-hour torturing himself until he gave up the location of the keys.
Arreat is offline   you may: quote & reply,
Old 01-05-2003, 03:09 PM   #49
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
I'm not exactly familar with the hosting ether.

The easiest way to kick people (without using remote control stuff.):

1. Bring up the console.

2. Type "/status" to determine the client number of the kickee.

3. Type "/kick clientname" to kick the kickee.

I haven't personally tried this so I might be wrong.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 01-07-2003, 06:46 PM   #50
nykel007
 
nykel007's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Trinidad and Tobago
Posts: 476
I now downloaded it, still reading. Too early to make judgements yet.


TriniJedi
nykel007 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-07-2003, 07:12 PM   #51
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Errr...ok.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 02-11-2003, 04:36 PM   #52
DC | Dark Luke
 
DC | Dark Luke's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Bs. As. , Argentina
Posts: 98
I have some questions about the forum:

1) Is there a way to change the avatar to one is not on the list? (by submiting one or something...) Edit: Problem Solved

2) Can i use "remote linking" for my signature? ([img]somepic.com[/img*] )
That`s all. Thnx

SAlu2


Best Sig Ever

"I'm really easy to get along with once you people learn to worship me..."



Padawan of Rogue Nine at LFJA

Last edited by DC | Dark Luke; 02-11-2003 at 04:51 PM.
DC | Dark Luke is offline   you may: quote & reply,
Old 02-11-2003, 05:23 PM   #53
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Woah, a forum question.

Yeah, you can use remote linking for your signature but you gotta buy the ability in the forum store.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 02-12-2003, 06:49 AM   #54
DC | Dark Luke
 
DC | Dark Luke's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Bs. As. , Argentina
Posts: 98
Quote:
Originally posted by razorace
...buy the ability in the forum store.
Please tell me itīs a joke :stupidlatinoamerican:

(seriously, tell me...)


Best Sig Ever

"I'm really easy to get along with once you people learn to worship me..."



Padawan of Rogue Nine at LFJA
DC | Dark Luke is offline   you may: quote & reply,
Old 02-12-2003, 07:11 AM   #55
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Thumbs up

It's not I'm afraid (at least not for regular members).

Now I gotta figure out what the "hotel" is and why I should "buy" a room. ; )
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 02-15-2003, 10:37 PM   #56
DC | Dark Luke
 
DC | Dark Luke's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Bs. As. , Argentina
Posts: 98
A little question:

Is necessary to have an orignal copy of the game to play in the plubic servers that you guys play??

Thanx.


Best Sig Ever

"I'm really easy to get along with once you people learn to worship me..."



Padawan of Rogue Nine at LFJA
DC | Dark Luke is offline   you may: quote & reply,
Old 02-15-2003, 11:34 PM   #57
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
No, it's not.

But the boards don't support warez, so keep your trap shut about it.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 02-16-2003, 12:23 AM   #58
DC | Dark Luke
 
DC | Dark Luke's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Bs. As. , Argentina
Posts: 98
Quote:
Originally posted by razorace
No, it's not.

But the boards don't support warez, so keep your trap shut about it.
I will

One last question:

Which is the final version i need to play in the p.servers?

Can u give me a link of these servers?

Thanx!


Best Sig Ever

"I'm really easy to get along with once you people learn to worship me..."



Padawan of Rogue Nine at LFJA
DC | Dark Luke is offline   you may: quote & reply,
Old 02-16-2003, 03:48 AM   #59
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Just use the ingame browser.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 03-06-2003, 07:49 PM   #60
tasslehoff456
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 3
Where do i get jedimod?
tasslehoff456 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-06-2003, 08:49 PM   #61
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
www.jediknightii.net or www.jk2files.com


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 04-14-2003, 09:47 PM   #62
SilentBlade
 
SilentBlade's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Santa Rosa, CA
Posts: 4
Edit Taos - Don't post this again! Yoink!
SilentBlade is offline   you may: quote & reply,
Old 04-14-2003, 09:53 PM   #63
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
EDIT: Bad post removed. This post doesn't apply anymore.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder

Last edited by razorace; 04-15-2003 at 08:33 PM.
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 04-15-2003, 06:38 PM   #64
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Check out the "Where to play" section on my page (listed in my signature). Though the ingame browser is fine.

1.04 (The latest patch) lets you only see 1.04 games. 1.02 lets you see 1.03 games (and vice versa) but I don't think you can join 1.03 games with 1.02 (for obvious reasons).

So get the latest patch, that's your best bet. It's on LucasArt's JK2 page btw.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 05-05-2003, 08:21 AM   #65
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Gees, sorry about the total lack of FAQ updates. I've just been spending all my JK2 time working on MotF....


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2003, 11:30 AM   #66
Johnathan
 
Join Date: May 2003
Posts: 2
im stuck

hello
please help me someone
im stuck on jedi outcast on the first level
i only bought the game recently and im stuck on the first level
i have the green blue and red clearance codes
when i access my datapad it tells me to input them into the main arraay computer
i have tries every computer on the level but cant get it to work
i suspect it is the one in the massive room with 3 walkways with a platform in the middle
every time i touch this it says "its offline"
i cant get this to work
someone please help me out as if i hear "its offline"once more i think ill take a gun to my head
PLEASE HELP ME!!!
Johnathan is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2003, 01:26 PM   #67
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Go to www.gamefaqs.com and look for a walkthru.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 06-01-2003, 01:09 PM   #68
|GG|Carl
Invisible
 
|GG|Carl's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,175
Question ?

Hello!

I have a stupid question:

How do you write your website URL under the server name? I mean when you join a server and the computer is loading the map, you see the server name, and sometimes There is a homepage URL under it.

How to do that on your own server???
|GG|Carl is offline   you may: quote & reply,
Old 06-01-2003, 09:25 PM   #69
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
You gotta change the "message of the day". Sorry but I don't know how to do that yet.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 06-27-2003, 05:32 PM   #70
Xizor's killer
 
Xizor's killer's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: The beer factory
Posts: 97
How do I get the console command to come up? I've typed in the JK2Config.cfg file bind ~ "toggleconsole" and when I tried it it didn't work help!
Xizor's killer is offline   you may: quote & reply,
Old 06-28-2003, 03:36 AM   #71
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
It's normally shift+"~".


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 06-28-2003, 08:53 AM   #72
Xizor's killer
 
Xizor's killer's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: The beer factory
Posts: 97
Yeah I know i tried it and it's not there
Xizor's killer is offline   you may: quote & reply,
Old 06-28-2003, 06:37 PM   #73
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
You probably screwed up your cfg file then. Try reinstalling.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 06-28-2003, 08:11 PM   #74
Semicolon
 
Semicolon's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Silverdale, WA
Posts: 121
Quote:
Originally posted by razorace
You probably screwed up your cfg file then. Try reinstalling.
Heh i hate it when i do that..I backed up my cfg file though


Semicolon is offline   you may: quote & reply,
Old 06-29-2003, 08:32 AM   #75
Xizor's killer
 
Xizor's killer's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: The beer factory
Posts: 97
Your kidding right I'm not doing all of that again
Xizor's killer is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2003, 03:55 AM   #76
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Well, check and see if your keyboard can register both a "shift" and a "~" at the same time.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 08-19-2003, 01:18 AM   #77
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Wink

The thing about the lightsaber colors in SP probably has something to do with the fact that it's Raven making the game, and not LucasArts itself. The Star Wars liscense of what is allowable in SW games may have also changed since the prequels came out, so they decided the "movie colors only" rule applied to Single Player.

Kinda stupid, but I guess that's how it is.

Great FAQ, as usual. ; )

Time to plug my strategy site... (see sig link)


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2003, 05:13 AM   #78
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Thumbs up

PS: Outcast Strategy now has a full pictorial SP walkthrough for Jedi Outcast, including secrets, thanks to sith!

Enjoy. ; )


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2003, 05:55 AM   #79
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Ok, that's enough link whoring.

Anyway, to continue the topic of the SP saber colors. I imagine they didn't use anything different because all the characters seen in the game don't use "off" saber colors anyway.

According to what I've heard from interviews, licensed EU products are not required to follow the red/green/blue only rule.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 09-18-2003, 03:47 PM   #80
trailboss4130
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1
how do you do the yavin final conflict level i cant figure it out


marijuana in my brain makes me go insane
trailboss4130 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Jedi Outcast FAQ

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:49 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.