lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can't run Full Throttle in WindowsME
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-01-2003, 04:05 PM   #1
JSBach
 
JSBach's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 3
Unhappy Can't run Full Throttle in WindowsME

The Quick and Easy program says can't run dos in window mode, and seems like the game doesn't want to run. Any help will be nice
JSBach is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2003, 02:05 PM   #2
Joshi
Registered Amuser
 
Joshi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Wherever the wind takes me... or failing that the nearest cinema.
Posts: 7,196
LFN Staff Member 
ME has no sense of what dos is (XP has dos prompt, but still is better than the dos prompt in ME). basically, there is very little chance of you runnig full throttle in ME (you may be able to do it without sound, but that's just boring)

Joshi is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2003, 04:51 PM   #3
JSBach
 
JSBach's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 3
Thanks though, I got the game to work on my other computer which was strange. I think it is the sound card that caused the problem because the one that didn't work was the Audigy and the one that worked was the SBLive.
JSBach is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2003, 05:02 PM   #4
Joshi
Registered Amuser
 
Joshi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Wherever the wind takes me... or failing that the nearest cinema.
Posts: 7,196
LFN Staff Member 
soundblaster is probably the best soundcard for FF (or most LEC titles) so that was probably it, but it doesn't always work.

Joshi is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2003, 06:23 PM   #5
bgbennyboy
Festively Plump
 
bgbennyboy's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Feb 2002
Location: England
Posts: 1,984
LFN Staff Member 
Use ScummVM if you want a frontend for it use ScummVM Quick and Easy

bgbennyboy is offline   you may: quote & reply,
Old 02-27-2003, 08:54 AM   #6
Phat Oscar
 
Phat Oscar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 9
Lucasarts is coming out with an updated Gamepack that will have Full Throttle, The Dug, Sam and Max Hit the Road, there might be more, but I'm not sure. The pack will be updated to work on all PC's, but I don't know if it will work for Mac. I have no idea when this is coming out though. Maybe it's just a rumor.
Hopefully not though. But if it's not, it's good Lucasarts cares about there old products..


"You Mess With The Fro, You Got To Go." --Undercover Brother
Phat Oscar is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Full Throttle Discussion > Can't run Full Throttle in WindowsME

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:46 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.